The Lekker Company Natural Sunscreen Eucalyptus SPF30

The Lekker Company

Smeer jij je goed in? Zelfs nu aan het einde van de zomer, in de nazomer en zelfs in de herfst dien je elke dag je huid goed te beschermen tegen de zon. Want ook dan heeft deze een negatieve invloed. Er bestaan al aardig wat natuurlijke zonbeschermers en dat lijkt steeds populairder te worden. Maar goed ook! Vandaag laat ik je The Lekker Company Natural Sunscreen Eucalyptus SPF30 zien en vertel ik er wat meer over.

The Lekker Company Natural Sunscreen Eucalyptus SPF30

Deze zonbeschermer van The Lekker Company Natural Sunscreen Eucalyptus SPF30 is anders dan dat je misschien gewend bent van een zonbescherming, maar hierover zometeen meer. Hij heeft een fijne hogere factor die bijna voor elke huid prima is. Zeker voor mijn huid. Ik ga namelijk nooit hoger dan een SPF30, want mijn huid is van nature al iets getint.

The Lekker Company is overigens een Nederlands bedrijf, zo leuk om te smeren met een product van eigen bodem dat ook nog eens goed is voor zowel je huid als de natuur. Wist je namelijk dat veel reguliere zonbeschermers slecht zijn voor het milieu? Restjes daarvan komen in het water terecht waar het veel kwaad kan doen voor het leven erin, zoals de vissen en planten. Het gaat hierbij dus niet enkel om de verpakking, ook het product zelf. Deze zonbescherming van The Lekker Company is compleet veilig voor het milieu.

De verpakking ziet er tof uit en is heel anders dan een normale zonbescherming. Het komt namelijk in een doosje en niet in een flacon, spray of stick. Met je vingers smeer je het vanuit het potje zo op je huid en hoewel dat wat omslachtig lijkt valt dat reuze mee en is het heel goed te doen.

De textuur is overigens dikke prima! In het doosje is het vrij hard, maar eenmaal in contact met de huid smelt het lekker en wordt het heel zacht. Smeer even goed uit om een witte waas te voorkomen en je huid voelt heerlijk zacht aan zonder plakkerig te zijn. Helemaal fijn! Wat opvalt is trouwens de heerlijke rustgevende eucalyptus geur, ideaal als je even in de zon wilt relaxen.

Ik ben dik tevreden met deze Natural Sunscreen van The Lekker Company. Hij voelt fijn aan, ruikt heerlijk en beschermt heel goed. Je doet erg lang met een potje, ook lekker meegenomen! Hij is verkrijgbaar via Thelekkercompany.com en te koop bij Etos voor €19,99.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten