The Master Perfumer Oriental Summer

Misschien ken je het wel, The Master Perfumer. Deze geurenlijn wordt exclusief bij Kruidvat verkocht en vindt je dus niet bij andere drogisterijen of parfumerieën. De geurtjes zijn low-budget en dus voor iedereen toegankelijk. Nieuw is The Master Perfumer Oriental Summer, een heerlijke zwoele geur en perfect voor deze heerlijke warme dagen.

Tijdens het Kruidvat event (bekijk hier mijn verslagje) kregen we een volle goodiebag mee met onder andere deze heerlijke eau de toilette. Net als alle andere geurtjes van deze lijn heeft ook deze een nummer, nummer 11 om precies te zijn. De flacon zit verpakt in een oranje doosje met gele details. Iets dat ik erg goed vind passen bij de geur en natuurlijk de zomer.

De flacon is eigenlijk net als de andere varianten van de geurlijn. Niet geheel speciaal en het enige waar ze mee van elkaar verschillen is het kleine labeltje op de voorkant. Niet zo heel spannend dus.

Met geurnoten als sinaasappelbloesem, jasmijn en vanille orchidee is deze geur heerlijk zomers. Fris vind ik hem niet, eerder zwoel. Als je hem opspuit lijkt hij vrij heftig, maar als snel vervaagt dit en na een halve dag is het geurtje zowaar verdwenen. Jammer, maar het is natuurlijk ook een budget geurtje.

Goed om te weten is dat deze The Master Perfumer Oriental Summer vrij is van dierlijke ingrediënten en dat er geen dierproeven mee gedaan zijn. Oftewel, dit luchtje is 100% vegan! Het geurtje is verkrijgbaar in handtasformaat met een inhoud van 15 ml. voor €3,49 en in een grotere flacon van 50 ml. voor €7,99. Je kunt hem shoppen bij een Kruidvat bij jou in de buurt en online bestellen op www.kruidvat.nl. Ik ben er dol op en vind het een heerlijk geurtje om eens mee af te wisselen! Zeker weten een aanrader dus!!

9 gedachten aan “The Master Perfumer Oriental Summer”

  1. Wat een goed prijs!! Ik ben nu wel heel benieuwd naar de geur. De naam en de verpakking zijn al super leuk. Gelukkig is het nu eindelijk zomer. Lijkt me lekker om weer eens een ander geurtje te proberen;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten