The Pastel Shop maskers

The Pastel Shop

Als het om maskers gaat maak je mij een blij persoon. Er zijn namelijk bepaalde beauty items waar ik gelukkig van word en één daarvan zijn maskertjes. Pas geleden mocht ik de maskers van The Pastel Shop ontdekken. Heel erg leuk en interessant, want het merk is helemaal nieuw in Nederland. Het is een Koreaans merk voor enkel gezichtsmaskers van hoge kwaliteit. Er zijn verschillende soorten maskers die ik je vandaag laat zien!

The Pastel Shop

Het pakketje dat ik van The Pastel Shop kreeg was een complete verrassing. Ik had enkele maskertjes verwacht, maar ik kreeg ze bijna allemaal. Super natuurlijk! Zoals je ziet is er veel variatie in maskers, maar bijna allemaal zijn het sheet masks of peel-off maskers.

The Pastel Shop Collagen, Charcoal en Aloe Vera Facial Essence Mask

Het Collagen mask bevat hyaluronzuur en collageen om de hydratatie van de huid te bevorderen. Collageen verhoogt de elasticiteit van de huid om de diepe fijne rimpels te verminderen en is dus een topper wat anti-aging betreft. Het Charcoal mask is ideaal voor de wat onzuivere huid. Het absorbeert milieutoxines en is effectief in het verwijderen van hardnekkige onzuiverheden en dode huidcellen, absorbeert overtollige olie en reguleert de olieproductie voor een frisse, glansvrije teint. Voor mij ideaal dus.  Nu we wat meer in de zon komen is een masker met Aloe Vera ook fijn. Het verzacht namelijk en hydrateert de droge en gevoelige huid. Het masker is verrijkt met vers geperste Aloë Vera en kalmeert tevens de huid. Deze voelt meteen gladder en comfortabeler aan.


The Pastel Shop Avocado, Blueberry en Coconut Facial Essence Mask

Het Avocado masker voorkomt uitdroging van de huid en hydrateert. Het voedt ook de beschadigde huid, waardoor het heel fijn is om te gebruiken na het zonnen, maar ook bijvoorbeeld na een huidbehandeling. Blueberry bevat, zoals wel duidelijk mag zijn, bosbessen die hydrateren en verjongen. Het vermindert tevens ontstekingen met krachtige antioxiderende voordelen. Zeker een maskertje om te gebruiken bij een onrustige huid. Heel fijn, mede door die heerlijke zomerse geur, is het Coconut masker. Kokosnoot voedt de droge en ruwe huid, reinigt en verstevigt. De poriën worden minder zichtbaar en door de natuurlijke mix van kokoswater werkt het als een instant hydratatie van je huid.


The Pastel Shop Green tea, Mud en Honey Facial Essence Mask

Heb je een vermoeide en/of doffe huid? Gebruik dan het Green Tea masker. Dit geeft namelijk verfrissing en pept je huid op. Tekenen van vermoeidheid worden daarmee gewist en het geeft een verstevigend effect voor een frisse uitstraling. Het Mud mask is ook ideaal om je huid mee te reinigen. Het geeft je huid weer een mooie glow en maakt haar mooi schoon. Het modder absorbeert namelijk onzuiverheden en ontgift de huid. Nog een fijn masker voor de onzuivere huid is het Honey masker. Dit bevat overvloedig honingextract en verwijdert onzuiverheden uit de poriën. Ook helpt het de huid vocht vast te houden, wat weer een mooie anti-age werking is.


The Pastel Shop Peel Off maskers

Naast de sheet masks zijn er ook nog Peel Off maskers van The Pastel Shop. Zelf heb ik vrij weinig met dit concept, ik vind het niet zo fijn aanvoelen (dit heeft overigens betrekking op alle peel off maskers en niet enkel op deze). Het Charcoal masker in peel off vorm kreeg ik voor zowel mannen als vrouwen. Mijn man zal het denk ik niet gaan gebruiken. Het belooft je een mooie zuivere huid te geven. Leuk vind ik het 24K Gold en het Platinum masker. Beide maskers geven een mooie gouden of zilveren kleur op je toet, lekker luxe. Ze bevatten o.a. hyaluronzuur en collageen om hydratatie te bevorderen en de elasticiteit van de huid te behouden.

De maskers van The Pastel Shop bevallen me erg goed. De sheet masks passen niet helemaal perfect, maar dat is ook geen ramp. Dat is namelijk vaker het geval bij dit soort maskers. Ze bevatten net iets teveel serum om je huid te verzorgen, waardoor je druppelt met aanbrengen. Doe dit dus echt altijd op de badkamer. Je laat ze 15-20 inwerken en haalt ze erna van je gezicht af. Het overtollige serum kun je in de huid masseren. De peel off maskers breng je in een dun laagje aan en laat je drogen. Na 20 tot 30 minuten is het droog en kun je het van je gezicht halen. Helaas gaat dit niet in één strakke laag, maar ook dat komt bij andere maskers bijna nooit voor. Na het gebruik van de maskers van The Pastel Shop voelt mijn huid fijn verzorgd, schoon en comfortabel aan. Ik ben er dus blij mee! De maskers van The Pastel Shop zijn online te bestellen op Bransus.eu. Ze kosten €3,95 per stuk.

Welke maskers gebruik jij graag?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten