Tijd voor me-time met de badproducten van Ecotools

Ecotools badproducten

Ken je het merk Ecotools al? Ik ken het voornamelijk van hun hele fijne make-up brushes. Sinds kort hebben ze een geheel nieuwe lijn gelanceerd met badproducten, die jouw me-time nog wat aangenamer maken. De lijn bevat maar liefst 8 (!!) producten, uiteenlopend van een lekkere spons tot een grote badborstel. Ik ontving 5 producten die ik je graag vandaag laat zien.

Ecotools Bristle Bath Brush

Eén van de toppers uit de collectie is toch wel de Bristle Bath Brush. Deze zachte borstel aan een lange stok (ergonomisch) zorgt ervoor dat ook de moeilijk bereikbare plekjes goed schoongemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan je rug. De synthetische haartjes zijn heel zacht en geven je huid een lekkere zachte massage. Heb je geen bad, maar een douche? Ook dan kun je dit product goed gebruiken! Je maakt de borstel vochtig, brengt er je favoriete douchegel op aan en masseert het over je huid. Vervolgens hoef je enkel nog af te spoelen. Genieten!! Deze grote borstel kost €9,99.

Ecotools Dual Cleansing Pad

Ook een heel fijn product uit de lijn is de Dual Cleansing Pad. Dit heeft namelijk twee verschillende kanten voor een andere soort reiniging. De ene kant is gemaakt van een superzacht, gerecycled gaas voor het reinigen van je lichaam met een douchegel. De andere kant is geschikt voor het scrubben. Deze is wat grover en geeft je huid een zachte scrub, waarmee dode huidcellen verwijderd worden en jouw huid weer lekker gaat stralen. Deze Dual Cleansing Pad kun je overigens ook makkelijk onder de douche gebruiken en kost €4,99.

Ecotools Loofah Body Sponge

Een andere manier van exfoliëren kan met de Loofah Body Sponge. Deze is ideaal voor onder de douche. De spons voelt droog heel ruw en stug aan, maar eenmaal nat is hij een stuk zachter. Ook hiermee kun je je favoriete douchegel gebruiken, want je masseert het met deze spons over de huid. Je huid wordt zo in één keer gereinigd en ontdaan van dode huidcellen. Deze fijne spons kost ook €4,99.

Ecotools Deep Cleansing Brush

Deze brush is speciaal ontwikkeld voor het gezicht. Ik gebruik onder de douche enkel mijn handen, maar met een borstel kun je net wat beter reinigen. Deze borstel heeft zachte haartjes voor het reinigen en mild scrubben van je gezicht. Hij heeft een fijn plastic handvat, waardoor hij goed in de hand ligt. Je maakt hem nat en brengt er je favoriete cleanser op aan. Vervolgens masseer je het rustig en voorzichtig in en hoef je enkel nog af te spoelen. Deze brush is overigens zo zacht dat hij ook goed voor de gevoelige huid te gebruiken is. Hij kost €8,99.

Ecotools Delicate Ecopuf

Tot slot een product dat al jaren bestaat en we allemaal wel in huis hebben denk ik, de shower puff! Deze zachte puff bestaat uit zacht en gerecycled gaas dat perfect is voor het reinigen van je lichaam onder de douche. Je maakt hem nat en brengt er je favoriete doucheproduct op aan en inmasseren maar. Hij voelt onwijs zacht aan en met het handige lusje kun je hem goed laten drogen. Hij kost €3,99.

Deze nieuwe Ecotools badaccessoires zijn vanaf nu te vinden in een geselecteerd aantal Kruidvat filialen in Nederland en België en je kunt ze ook online bestellen op Kruidvat.nl. Check dus snel jouw Kruidvat en geniet van jouw me-time!

Gebruik jij ook dit soort badaccessoires onder de douche of in bad?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Tijd voor me-time met de badproducten van Ecotools”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten