Top 3 haarparfums!

Haarparfums Notino

Geurtjes, ik vind ze altijd heerlijk. Wist je dat er ook speciale parfums zijn voor je haar? Gewone eau de toilette of eau de parfum kan je haren uitdrogen, maar parfum speciaal voor het haar doet dat niet. Heel fijn is dat ze vaak in het verlengde komen van de reeds bestaande geuren. Vandaag laat ik je mijn top 3 haarparfums zien!

1. Narciso Rodriquez for Her

De Narciso Rodriquez for Her parfum bestaat al langer, maar er is dus ook een speciaal haarparfum van. Ik ben al superlang benieuwd naar de geur, want kende hem nog niet en dus heb ik hem onlangs besteld. Mijn mening? Ik ben er serieus weg van! Zelfs zo erg dat ik geen ander geurtje meer gebruik dan alleen deze haarparfum.

De geur bestaat uit vanille, muskus, vetiver, hout, honing en sinaasappelboom bloesem. Echt een super combinatie als je het mij vraagt, want de geur is warm, maar door de sinaasappel ook weer iets fris en fruitig. Een mooi haarparfum om de zomer mee in te gaan! Deze haarparfum Narciso Rodriguez heeft een inhoud van 30 ml. en kost €31,80.


2. Dior J’adore

Een geur die mij altijd heel goed bij blijft is Dior J’adore. Het is één van de eerste geuren die ik vroeger keer op keer opnieuw kocht, gewoon omdat hij zo lekker was. En dat is hij nog steeds. Populair ook, want nog steeds wordt hij goed verkocht en wordt er veel reclame over gemaakt.

De flacon van deze geur is supermooi. Eigenlijk is het heel eenvoudig, maar juist die eenvoud straalt luxe uit. De geur zelf bevat o.a. peer, magnolia, meloen, perzik, mandarijn, bergamot, roos, jasmijn, fresia, ceder, vanille en muskus. De geur is bloemig en fruitig, heel erg fijn voor het voorjaar en de zomer! De prachtige flacon van de haarparfum Dior J’adore heeft een inhoud van 40 ml. en kost €46,50.


3. Chanel Chance Eau Tendre

Een echte lentegeur is toch wel Chanel Chance Eau Tendre. Zo leuk dat er ook een haarparfum van is. De haarparfum Chanel Chance Eau Tendre is ook weer heerlijk en speciaal samengesteld voor je haren. Hierdoor droogt je haar niet uit en kun je het meerdere keren per dag gebruiken.

De samenstelling van de geur is heerlijk fruitig en bloemig. Het doet wat sensueel aan en persoonlijk hou ik daar wel van. Hij bevat o.a. kweepeer, roos, witte muskus, jasmijn en grapefruit. De flacon lijkt ook hier weer op die van de originele geur, leuk om zo die eenheid te hebben. Dit haarparfum heeft een inhoud van 35 ml. en kost €44,-.

Tot voor kort spoot ik dus gewoon mijn parfum in mijn haren, maar nu ik een nieuw haarparfum heb doe ik dat niet meer. Ik merk zeker wat verschil aan mijn haren, vooral omdat ze sowieso al veel zorg nodig hebben. Een haarparfum is dan zeker een betere keuze!

Gebruik jij een speciaal haarparfum?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Top 3 haarparfums!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten