Top 3 leukste accessoires voor jouw smartphone

De kans is groot dat jij, net als ik, best verknocht bent met je smartphone. Sterker nog, er zijn mensen die er echt verslaafd aan zijn. Gelukkig is dat bij mij niet het geval. Om jouw beste vriend alle eer aan te doen zijn er tal van accessoires te vinden om het leven met je smartphone leuker en makkelijker te maken. Vandaag deel ik de leukste 3 met jou!

1. Telefoonhoesjes

Het meest bekende en ook wel het meest leuke zijn telefoonhoesjes. Voor elke smartphone is er wel een hoesje te vinden. Meestal in tal van ontwerpen, kleuren en dessins. Mijn liefde voor leopard komt bijvoorbeeld terug in mijn hoesje. Een telefoonhoesje bij Fonu.nl is bijvoorbeeld een echte aanrader. Ze hebben namelijk ontzettend veel keuze. Ga je voor standaard en simpel zwart of pak je lekker uit met een mooi ontwerp? Ook telefoonhoesjes met koord zijn top, want als je dat ene jurkje draagt heb je geen zakken voor je telefoon. Tip dus voor deze zomer 😉

2. Oortjes incl. case

Nog een leuk accessoire zijn oortjes incl. opbergcase. Soms komen deze in hetzelfde design als je telefoonhoesje, waardoor je helemaal matcht. Heb jij al AirPods voor bij je iPhone, maar nog geen case? Wist je dat dit mega handig is, want niet alleen bewaar je ze er veilig in, ook laden ze erin op. Double the fun dus!

3. Oplaadstation

Ook zijn er veel soorten oplaadstations verkrijgbaar voor je smartphone. Zo kun je een oplaadstation kiezen dat je bijvoorbeeld op je bureau zet en waarop je je telefoon legt als je aan het werk bent. Zo ligt hij naast je en laadt hij meteen op. Ook zijn er portable oplaadstations. Deze kun je meenemen in je tas en gebruiken wanneer onderweg blijkt dat je telefoon bijna leeg is. Deze portable devices zijn tegenwoordig heel klein en in nagenoeg elke tas mee te nemen. Ze passen vaak zelfs in je broekzak!

Welke smartphone accessoires gebruik jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten