Top 5 cadeaus voor de man!

cadeau man

Dit seizoen heb ik al heel veel shoptips voor vrouwen gegeven als het gaat om cadeau inspiratie voor de feestdagen. Vandaag is het tijd voor de mannen, want ook zij verdienen een mooi cadeau. Heb je geen idee wat je hem cadeau kan doen? Ik vind dit ook heel moeilijk. Lees hier de top 5 cadeaus voor de man!

1. Wijn met een extraatje

Het ligt een beetje aan het type persoon natuurlijk, maar drinkt de desbetreffende man graag een glaasje wijn, dan kun je hem een lekkere fles wijn cadeau doen in een mooie houten box met daarbij gezellige wijnsokken. Zo blijf je goed in het thema en heb je een lekker en origineel cadeau!


2. Boxershort en sokken

Kledingitems vind ik persoonlijk nooit zo geweldig om te geven en krijgen met de feestdagen, maar een luxe boxershort en sokken van bijvoorbeeld Calvin Klein is natuurlijk een feestje. Ook dit komt samen in een mooie cadeaubox die je eigenlijk nog niet meer hoeft in te pakken.


3. Horloge

Wil je echt groots uitpakken, koop hem dan een horloge. Zo heb ik mijn vader eens een horloge cadeau gedaan en hij is er nog steeds heel blij mee. Superfijn natuurlijk, want zo weet je dat het een geslaagd cadeau is. Horloges zijn er in alle soorten en prijscategorieën, dus kies er eentje die het beste bij de ontvanger en jouw budget past.


4. BBQ boek

Een receptenboek voor mannen? Niet als het gaat om een taart bakken, maar wel als we het hebben over BBQ-en! Julius Jaspers komt met Het Complete BBQ Boek, de bijbel in de BBQ-wereld. Denk nu niet dat dit alleen iets voor de zomer is, een winterBBQ is natuurlijk ook heel erg gezellig!


5. Sjaal en muts

Voor de winter is een sjaal en muts een echte musthave. Heeft de man er geen, doe hem dan een luxe sjaal en muts cadeau. Bijvoorbeeld de geweldige mooie set van Profuomo, een luxe merk voor de moderne man! Zo loopt hij er in de winter dankzij jou lekker warm bij.

Heb jij nog een leuke cadeautip voor de man?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten