Trend uit het Oosten: Silk Cocoons! (incl. winactie)

Silk Cocoons

Wist je dat cocons van zijderupsen een ideale gezichtsverzorging zijn? Niet enkel de cocons, maar in combinatie met een speciale facial soap zorgen ze voor een mooie zachte huid. Voor mij was het de eerste keer dat ik ervan hoorde, dus vond ik het erg interessant om uit te proberen. Vandaag vertel ik je er alles over en ga ik een potje Silk Cocoons weggeven!

De Silk Cocoons ontving ik van Yoshiko. Ze zitten per 12 verpakt in een plastic potje met een basic, maar uitnodigend label. Vrij simpel, maar door de verschillende kleurtjes van de Silk Cocons triggert het zeker.

Ze zien er wat gek uit, maar de Silk Cocoons zijn werkelijk gemaakt van de cocons van zijderupsen. Verderop in het artikel zie je dit heel goed. De cocons zijn gedoopt in een speciale facial soap, waarmee je dus je gezicht kunt verzorgen. Het is een traditionele beauty treatment in Thailand, China en Japan. Silk Cocoons bevatten het proteïn Sericin, een ingrediënt dat in veel antidaging crèmes terugkomt. Daarbij hebben ze natuurlijke proteïnen en 18 verschillende soorten aminozuren (antioxidanten) welke je huid nodig heeft.

De Silk Cocoons zorgen voor een zachte huid, verbeteren de flexibiliteit van je huid en versnellen het genezingsproces. Het gebruik van deze cocoons reduceert rimpels, houdt je huid soepel en verzorgd en gaat huidschade door invloeden van buitenaf tegen. Het is daarbij ook nog eens bewezen dat de Silk Cocoons een hydraterend effect hebben op de huid. Super dus voor mijn acnehuidje!

Door de vorm passen ze perfect om je vinger. Het enige wat je moet doen is ze een beetje nat maken en vervolgens met je vingertop ermee in kleine cirkelvormige bewegingen zachtjes over je huid wrijven. Je voelt een beetje de exfolieerende werking en ruikt meteen de verzorgende zeep. Daarbij doet het zeer goed voor poriën bij een vette t-zone rond de neus en het voorhoofd. Het ruikt heerlijk en zacht.

Tijdens het aanbrengen op je huid voel je de zachtheid van de zeep en naarmate de zeep ervan af gaat zie je steeds meer de geweven cocon tevoorschijn komen. Elke cocon kun je 3-5 keer gebruiken en dan is de zeep er van af. Wat overblijft is de cocon. Of ik het fijn vind? Het voelt zeker fijn aan op je huid en na gebruik is je huid mooi zacht en gekalmeerd. Enig nadeel is dat een cocon vrij klein is en je dus wel even bezig bent om je hele gezicht ermee te doen. Ik gebruik de Silk Cocoons onder de douche, dus dan is het wat minder erg. Ik gebruik ze nu een tijdje en ondanks dat mijn huid nu redelijk onder controle is hebben ze een fijn effect. Mijn huid voelt zacht en egaal aan. Als ze niets voor mijn huid zouden doen zou ik namelijk zo weer pukkeltjes krijgen en dat is niet het geval. Top dus!


Winactie!

Van Yoshiko mag ik één van jullie blij maken met een potje Silk Cocoons! Wat je hiervoor moet doen is heel simpel. Volg Yoshiko en Zazazoo op Instagram. Delen is lief en een leuke reactie wordt altijd gewaardeerd, maar het is zeker niet verplicht.

De winactie loopt t/m 30 augustus. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht via mail. Graag reageren binnen 48 uur, anders gaat de prijs naar iemand anders.

De Silk Cocoons zijn te koop bij Yoshiko voor €9,95. Ik schrok van deze prijs, wat goedkoop! Zeker een aanrader dus als je het eens wilt uitproberen!!

Doe jij mee met deze leuke winactie?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

11 gedachten aan “Trend uit het Oosten: Silk Cocoons! (incl. winactie)”

  1. Dit ken ik helemaal niet, vind het een beetje vreemd maar ben er toch ook wel nieuwsgierig naar! Zou het toch graag eens willen uitproberen, dus ik doe mee.

  2. Ik weet dat zijde een geweldig stofje is, maar hier had ik nog geen weet van. Hydraterend en rimpeltjes.. dat klinkt als een product voor mij! Ik doe mee!

  3. Haha, ik wilde ook al zeggen “wat apart”. Wij reageerders zijn het aardig met elkaar eens. Ja, ik wil de werking van dit product graag ervaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten