Tuininspiratie 2022 met Zoedt

Zoedt tuin 2022

Wanneer je al langer mijn blog volgt weet je dat ik groot fan ben van het lifestylemerk Zoedt. Ook deze zomer komen ze weer met een geweldige buitencollectie waar je u tegen zegt. Denk aan die toffe muurcirkels in verschillende maten, een leuke hangmat, gezellig tuinposters en heerlijke kussens. Ook dit jaar groeit mijn collectie voor in de tuin en mag ik weer gaan genieten van mooie Zoedt spulletjes. Waar ik dit jaar mijn tuin gezellig mee maak lees je zo!

Zeg het met een poster

Posters zijn al langere tijd superhip, ook voor je tuin! Vergeet die tuinposters met afbeeldingen van verre stranden en boeddha’s, maar ga voor mooie stylish verantwoorde posters. Mijn Zoedt tuinposter hangt al een tijdje te pronken in onze tuin en nog steeds ben ik er helemaal dol op. De slogan past overigens helemaal bij mij, want ik hou van zon, wijn en kletsen. Het liefst uiteraard samen met mijn dierbaren! Hij is overigens nog steeds verkrijgbaar en is echt een leuke muurdecoratie. De Zoedt tuinposters zijn top qua kwaliteit, want die van mij hangt zowel zomers als winters buiten. Hij straalt lekker bij onze bijpassende loungebank!

Muurcirkels

De muurcirkels van Zoedt zijn ook dit jaar weer super! Vorig jaar kreeg ik al twee toffe exemplaren, daar komen deze … bij. De muurcirkels zijn ook weer toffe muurdecoratie en kun je overal hangen met bijvoorbeeld dubbelzijdige tape of aan een nageltje aan de muur. Ik plak ze aan ons tuinhuis, waar ze heel goed mee matchen. Het tuinhuis heb ik twee zomers terug gewhitewashed en dit combineert heel goed met het zwart witte van de muurcirkels. Door verschillende formaten te combineren krijg je een leuk speels effect.

Kussens

Eén van de beste aankopen is toch wel onze loungebank geweest. We verruilden onze tuinset voor een loungebank met bijbehorende tafel en twijfelden nog heel erg i.v.m. buiten eten. Dat gaat immers wat moeilijker hierbij, maar eenmaal eraan gewend lukt dat prima. Het leuke van de loungeset is dat je er lekker wat toffe kussens op kunt gooien om zo telkens met sfeertjes te wisselen. Een kussen is het perfecte tuinaccessoires om mee te variëren. De buitenkussens van Zoedt lenen zich daar perfect voor, want hun kleurenschema past perfect bij onze bank en tuin. Dit jaar komen ze o.a. met mooie lijntekeningen die het geheel wat luxer en trendy maken. Combineer met een paar leuke quotes en je zomer kan niet meer stuk! Heel fijn: omdat dit speciale buitenkussens zijn kun je ze dag en nacht laten liggen.

Ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat we weer dagenlang in de tuin kunnen vertoeven. Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen op welke plekje je me dan kunt vinden 😉 Heb ik je net zo enthousiast gemaakt als dat ik ben over de tuindecoratie van Zoedt? De complete Zoedt tuincollectie staat nu in hun webshop. Direct bestellen dus!!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten