Tweezerman hulpjes

Tweezerman

Tweezerman staat al 30 jaar bekend om zijn fijne pincetten. Ik denk dat we ze allemaal wel kennen, de mooie en vrolijke varianten van de pincet, de echte Tweezers! Naast deze fijne tools, heeft het befaamde merk nog twee andere mooie producten voor ons. Ook deze producten zijn superhandige tools waar we eigenlijk niet zonder kunnen tijdens ons beautyritueel.

Zo is er de superhandige Great Grip Eyelash Curler. Dit is een uiterst luxe versie van de klassieke wimperkruller. Deze wimperkruller van Tweezerman heeft dikke, afgeronde siliconen pads, welke niet aan je wimpers blijven kleven. Erg fijn, want bij mij vormt dit elke dag weer een grote ergernis. Daarnaast zorgt de perfecte grip voor meer comfort, controle en een nauwkeurige krul.

De fijne wimperkrullers van Tweezerman zijn verkrijgbaar in drie varianten. De zwarte smoking met onix wit is de meest ideale variant. Deze heeft wat meer grip. Daarnaast is er nog de rosé en classic chrome variant. Beide erg mooi en luxueus en geven je gegarandeerd een glamorous oogopslag!

Naast de fijne Great Grip Eyelash Curlers is er nog de Lighted 15x Magnifying Mirror. Een hele mond vol, maar ook deze tool is erg nuttig. Het is een handig spiegeltje dat tot 15x vergroot en is erg fijn om gemakkelijk te kunnen epileren, maar ook om je make-up moeiteloos aan te kunnen brengen. Door het ingebouwde lampje wordt de spiegel verlicht, waardoor je nog nauwkeuriger kunt werken. Het spiegeltje kun je helaas niet neerzetten, maar heeft drie zuignapjes. Zo kun je hem eenvoudig op gladde oppervlaktes bevestigen.

Wat vind jij van deze nieuwe tools van Tweezerman? Zou jij voor één van de Great Grip Eyelash Curlers gaan of misschien wel voor de Lighted 15x Magnifying Mirror? Via www.tweezerman.com kun je ze nu shoppen! De wimperkrullers heb je al vanaf € 17.95. De Lighted 15x Magnifiyng Mirror kost € 39.95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten