Tygo & vito: See you nexterday!

TYGO & vito
Een outfit van TYGO & vito is Awesome, Blue, Cool, Fun, Happy, Affordable, Relaxed. Toffe termen toch voor een stoere jongensoutfit?! Vandaag laat ik je hun nieuwste collectie voor dit najaar zien, inclusief fijne winterjassen en jeans. Denk aan frisse kleuren en coole prints. TYGO & vito is stoer, comfy en betaalbaar.

Future Nexterday

Your future starts today! Jongens hebben helemaal geen tijd om na te denken over hun outfit. Spelen willen ze, op avontuur! Het liefst gaan ze op reis naar de toekomst of naar de ruimte op zoek naar buitenaards leven. De eerste levering voor het najaar zit vol kleur. Van navy tot rood en van geel tot groen. Toffe prints geïnspireerd op thema’s als ‘future’, ‘space’ en ‘out of this world’ spelen precies in op de belevingswereld van de boys.

Adventure Nexterday

Neem je verrekijker en je vergrootglas mee. Je weet maar nooit wat je buiten tegenkomt! Het is tijd om op ontdekkingstocht te gaan. Met je vrienden ga je op pad op zoek naar een nieuw avontuur. Spannend! Met kleuren als groen, kobalt, army en oranje geeft TYGO & vito een frisse en vrolijke touch aan de outfit. Gave army prints en tekstprints die alles te maken hebben met thema’s als ‘In to the Wild’, ‘Explore’ en ‘Wild wolves’. Boys will be boys.

Deze gave najaarscollectie van TYGO & vito ligt vanaf augustus 2018 in de winkels en is verkrijgbaar in maat 92 t/m 152.

Explore your little big world!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten