Unieke vegan taartjes van Piece of Joy

Piece of Joy

Het begon allemaal in juni 2020, de taartendroom Piece of Joy. Piece of Joy biedt de lekkerste taartjes voor iedereen, zelfs mensen met een allergie, religie of dieet. Deze heerlijke traktaties zijn vegan en zien er te gek uit. Een lust voor het oog! Benieuwd naar de taartjes van Piece of Joy? Je leest er in dit artikel meer over.

De nieuwe generatie bakkers

De nieuwe generatie bakkers, dat is Piece of Joy. Als je eenmaal een taartje ervan geproefd hebt ben je om en weet je…dit is uniek! Het mooie is dat je er niet eens de deur voor uit hoeft, want het wordt makkelijk en vers bij jou thuisbezorgd. Alle taartjes van Piece of Joy zijn vegan, glutenvrij, lactosevrij, soyavrij, eivrij en alles is gemaakt zonder geraffineerde suikers. Het klinkt een beetje gek om al deze dingen weg te laten in taartjes, maar echt…het kan!

Alle Pieces zijn op een duurzame manier verpakt en komen in een eenvoudig maar leuk doosje. Helemaal prima! Je kunt zelf kiezen hoeveel Pieces je besteld en kunt makkelijk meerdere soorten bestellen. Ze komen in één doosje en dat is prima, want de smaken kunnen niet door elkaar lopen. De Pieces zijn namelijk stevig en lopen niet uit.

Lust voor het oog

Wat meteen opvalt is dat de taartjes een lust voor het oog zijn. Ze zijn super fotogeniek en je kunt er naar blijven kijken. De laagjes zijn mooi en kleurrijk en bovenop worden ze ‘versierd’ met mooie toppings. Ook kan het zijn dat je bloemen op je Piece terugziet, uniek!

Naast dat het er prachtig uit ziet smaken ze heerlijk. De smaken zijn puur en goed aanwezig. Je proeft daadwerkelijk wat erin zit. Mocht je nu denken dat het best wel kleine stukjes zijn, dan vergis je je daar in. Elk stukje vult namelijk ontzettend, waardoor je veel sneller dat ‘volle’ gevoel hebt. Niet erg trouwens, want dat is weer goed voor je lijn 😉

Piece of Joy

Wij ontvingen een doos vol Pieces, waaronder de White Raspberry, Aardbei-Kokos-Vanille, Carrotcake, Framboos-Chocola, Chocolade-Kokos en Limoen. Mijn favoriet van allemaal is de Chocolade-Kokos (verrassend 😉 ) en ook de Aardbei-Kokos-Vanille is heerlijk. Limoen is lekker fris en heerlijk tijdens de wat warmere dagen. Goed om te weten is dat ze in de ijskast twee dagen houdbaar zijn en in de vriezer maar liefst 24 weken. Bewaar ze altijd in een afgesloten doosje. Eenmaal uit de koeling moeten ze 30 minuten ontdooien voordat je ze kunt eten en ze op hun lekkers zijn.

Wat ik hiervan vind? Ik vind het geweldig. Het concept is mooi, de Pieces zijn heerlijk en ze zien er ook nog eens supermooi uit. Het is een traktatie voor je buik en je oog en super is dat ze thuisbezorgd worden. Zelf ben ik nog erg benieuwd naar de Pistachio, Salted – Chocolat – Caramel en de Chocolade – Hazelnootcrème. Die lijken me ook echt heerlijk!

Piece of Joy is een online bakkerij met gluten,- geraffineerde suikervrij & vegan pieces. Ze hebben 15 verschillende smaken en naast deze Pieces verkopen ze ook leuke boxen, brownies, bananenbroodjes en granola. Voor bezorgen geldt: vandaag besteld is morgen in huis (uiteraard afhankelijk van het weer en andere externe factoren). Superfijn voor een feestje of gewoon zomaar, omdat het kan 😉

Heb jij al eens gehoord van Piece of Joy?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten