Urban Decay All Nighter Setting Spray

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Een tijdje terug kreeg ik de Urban Decay All Nighter Setting Spray om te testen en een review over te schrijven op hun website. Uiteraard plaats ik ook op mijn blog een uitgebreide review, want dat is hij zeker waard! Vandaag is het zover en kun je meer lezen over deze setting spray.

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Een setting spray gebruik je om ervoor te zorgen dat je make-up langer op zijn plek blijft zitten. Het is ideaal voor tijdens een feestje, want je weet zeker dat je make-up langere tijd perfect blijft zitten. Mits…je een goede setting spray hebt natuurlijk. Deze Urban Decay All Nighter Setting Spray is één van de best sellers van het merk en dat mag toch echt wat zeggen lijkt me. Ik ben hem dan ook meteen gaan testen.

De spray is lichtgewicht, maar ondanks dat geeft hij je make-up een supergoede fixatie. Sommige setting sprays voel je echt zitten en geven een wat trekkerig gevoel. Deze doet dat absoluut niet. Sterker nog…je voelt hem helemaal niet zitten. De All Nighter zorgt ervoor dat jouw make-up tot wel 16 uur lang eruit ziet alsof hij net is aangebracht en dat is top!

Een heel groot voordeel is dat je make-up niet vervaagt en niet in de fijne lijntjes gaat zitten. Een grote ergernis van mij, want soms gaat make-up gedurende de dag een eigen leven leiden en komt uit in de fijne lijntjes waar het zich gaat ophopen. De unieke formule is geschikt voor alle huidtypes. De spray bevat daarnaast ook nog eens de geavanceerde Temperature Control Technology, een technologie die de temperatuur van het huidoppervlak verlaagt en make-up op zijn plek houdt. Een leuke tip van UD: spray wat van deze setting spray op je oogschaduwkwast voordat je de oogschaduw aanbrengt voor een foiled-effect!

Wat ik van deze spray vind? Ik vind hem super! Ten eerste omdat je hem niet voelt zitten wanneer je hem draagt en ten tweede dat mijn make-up er echt veel langer frisser uit ziet. Soms lijkt mijn foundation vervlogen te zijn, maar met het gebruik van deze spray is dat helemaal niet het geval. Met heel warm weer is het resultaat minder lang houdbaar, maar toch…wel veel langer dan wanneer je hem niet gebruikt. Ook is de mist heel fijn en sprayt het heel subtiel. Ik raad deze Urban Decay All Nighter Setting Spray dus zeker aan! Een flacon heeft een inhoud van 30 ml. en kost €29,-. Hij is o.a. online verkrijgbaar bij Urban-decay.nl.

Welke setting spray is jouw favoriet?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten