Utsukusy ADN Home Care kit

Utsukusy ADN Home Care Kit

Al jaren ben ik groot fan van het Japanse merk Utsukusy. Ken je het? Dan weet je dat het geweldig is! Vandaag laat ik jullie de ADN Home Care Kit zien, welke een intense hydratatie geeft met de twee producten die erin zitten. Het is een perfect duo als het gaat om anti-aging. Nieuwsgierig? Lees dan zeker even verder!

Utsukusy ADN Home Care kit

Een ouder wordende huid heeft het vaak lastig met hydrateren. De huid verliest vocht en kan het zelf steeds minder goed vasthouden. Een droge huid zorgt dan extra snel voor rimpels en lijntjes, waardoor (vroegtijdige) huidveroudering kan ontstaan. Op tijd met de juiste producten smeren is dus zeker een must. Deze Utsukusy ADN Home Care kit is ideaal als het gaat om hydratatie i.c.m. anti-age!

De exclusieve formule bevat o.a. gezuiverd planten-DNA, enzymen met een beschermingsfactor die het huid-DNA beschermen, collageenpeptiden voor regeneratie, vitamines, natuurlijke beschermende extracten en middelen die verzachten en voeden.

In de Utsukusy ADN Home Care kit zit een serum (40 ml.) en een crème (50 ml.). Je dient beide producten samen te gebruiken en niet te combineren met bijvoorbeeld een ander serum. De combinatie belooft namelijk een intense en langdurige hydratatie. Daarbij verbetert het de elasticiteit van de huid, heeft het een regenererende werking en voorkomt het de vorming van rimpels. Tot slot biedt het de huid een hoge bescherming tegen vrije radicalen.

Het serum komt in een kenmerkend glazen sprayflacon. Het lijkt als water en zo voelt het ook aan. Hierdoor smeert het ontzettend goed op de huid en is het goed te verdelen. Je hebt dus zeker maar een beetje per toepassing nodig. Ook trekt het heel snel in en laat het geen voelbaar laagje achter. Het is net alsof je niks draagt en stiekem vind ik dat superfijn. Na het aanbrengen van het serum voelt de huid al meteen een stuk soepeler en zachter aan.

Daarna breng je de crème aan. Deze smeert ontzettend zacht en ruikt echt heel erg lekker. Hiermee is het zeker een verwennerij voor de huid en je zintuigen. Ook de crème trekt supersnel in en laat de huid lekker zacht aanvoelen.

De producten uit de Utsukusy ADN Home Care kit passen zich aan aan de behoeften van de huid en beschermen tot 24 uur per dag. Hiermee is het geschikt voor bijna elke huid die hydratatie mist.

Deze Utsukusy ADN Home Care kit verzacht de huid en laat dat trekkerige gevoel meteen na het aanbrengen al verdwijnen. Een huid met vochttekort wordt een huid met een lekkere hydratatie en dat is waar het om draait in de beauty wereld! De Utsukusy ADN Home Care kit is te bestellen via Utsukusy-schoonheid.nl en kost €85,-.

Waar ken jij Utsukusy van?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten