Utsukusy Chez Nous

Utsukusy Chez Nous

Ben je 40+ en op zoek naar een goede huidverzorging die voedt en een anti-age werking heeft? Lees dan zeker even verder, want vandaag laat ik de Utsukusy Chez Nous home care kit zien. Erin zit een top serum en een crème, speciaal ontwikkeld voor de wat rijpere huid.

Zoals alle andere home care kits zit ook deze Chez Nous kit in een leuk doosje verpakt. Erin zit een 30 ml. flacon serum en een 50 ml. pot crème. Beide producten moisturizen de huid 24 uur en dat is nodig nu we richting het najaar gaan. We gaan namelijk langzaam de verwarming weer aanzetten en onze huid droogt dan uit. Dit is niet goed voor het huidverouderingsproces, want beginnende lijntjes worden dan sneller zichtbaar.

Chez Nous serum

Om te beginnen is er het Chez Nous serum. Dit is een herstellend serum voor de oog- en lipcontour. Het bevat heel luxe en exclusief kaviaar en fucus en biedt een intensieve behandeling van de oogcontouren en de huid van de lippen. Bij deze gebieden is huidveroudering meestal als eerste zichtbaar en dus is het belangrijk om hier goed te blijven smeren. Het serum verstevigd de huid en compenseert slijtage van de huid die voortdurend wordt blootgesteld aan spierbewegingen etc. Gecombineerd met de crème die ik zometeen laat zien werkt het serum als microlifting serum dat expressielijntjes vermindert.

Het serum komt in een 30 ml. flacon met een fijn pompje. Heel handig en hygiënisch met aanbrengen. Het pompje heeft een gouden kleur, lekker luxe ook! Je brengt het serum aan op een gereinigde huid in cirkelvormige bewegingen. Hoewel het eigenlijk speciaal voor de oog- en lipcontouren is kun je het goed gebruiken voor je gehele gezicht en hals.

De textuur van het serum vind ik heerlijk. Het voelt als een dikke melk die heel licht smeert. Het ruikt ook echt lekker wat het aanbrengen een fijn momentje maakt. Na het inmasseren merk je dat het vrij snel intrekt en geen plakkerig of vet laagje achterlaat. Topper dus!!


Chez Nous crème

De Chez Nous crème is een intensief hydraterende creme die de huid maar liefst 24 uur lang hydrateert. Hij bevat kaviaar, aloë vera, vijgenextract en mineralen sporenelementen. Het product maakt de huid flexibel en geeft het een heldere en frisse teint. Ook voorkomt het vormen van pigmentvlekken en rimpels en kalmeert en verstevigt het de gevoelige huid. Heel fijn dus voor de wat rijpere huidjes.

De crème komt in een luxe glazen potje van 50 ml. Het deksel is ook weer goudkleurig, wat heel mooi op je badkamer staat. Na het aanbrengen van het serum kun je deze crème gebruiken. Je brengt hem aan op het gehele gezicht en de hals met zachte en gladde bewegingen. Gebruik daarna de vingertoppen met kleine tikken om de bloedsomloop te stimuleren en de opname van de actieve ingrediënten in de huid te verdiepen. Je kunt deze crème zowel overdag als ’s avonds gebruiken.

De textuur van de crème vind ik heel erg dik. Ik ben dat niet gewend, want dergelijke crèmes trekken bij mij nauwelijks in. Ik gebruik ze normaal gesproken dan ook niet echt. Wel smeert hij goed uit, maar door de rijkheid van deze crème (en ik denk ook doordat mijn vette huid er niet zo geschikt voor is) blijft er een ietwat plakkerig laagje achter. Dat voelt niet zo heel prettig aan. Hij is officieel geschikt voor de gecombineerde huid. Omdat ik (gelukkig) nog niet zoveel lijntjes en rimpels heb kan ik hier niet over oordelen. Wel kan ik je zeggen dat mijn huid goed reageert op de producten en deze mooie egaal blijft. Gebruik ik namelijk producten die niet zo goed werken, dan ga ik dat al snel aan mijn huid zien en wordt deze onzuiver, vet etc.

De producten uit deze Chez Nous home care kit bevatten geen GMO (genetisch gemanipuleerd plantenmateriaal), geen BSE (geen producten van dierlijke oorsprong, vegetarisch), geen parabenen en is dermatologisch getest. De set kost €85,- en is verkrijgbaar bij Utsukusy-schoonheid.nl.

Welke huidverzorging gebruik jij momenteel?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten