Utsukusy Hitome Eye Contour Treatment

Utsukusy Hitome

Een speciale verzorging voor de huid rondom de ogen, het is ontzettend belangrijk! Je ogen zijn namelijk de plek waar je als eerste rimpeltjes gaat zien die ontstaan door huidveroudering. Smeer dus zeker al op tijd en niet als het te laat is. Zo kun je het huidverouderingsproces wat uitstellen. Speciaal voor de oogcontouren is er de Utsukusy Hitome Eye Contour Treatment. Deze review ik vandaag.

Al vaker heb ik producten van Utsukusy getest en het is echt een topmerk! Je vind het niet in de winkels, maar kunt het heel goed en makkelijk online bestellen. Het is te vergelijken met een high end merk. De producten zijn vrij prijzig, maar doen daarbij ook echt wonderen voor je huid.

De Utsukusy Hitome Eye Contour Treatment komt in een leuk lichtroze doosje. De verpakkingen van de sets van Utsukusy zijn altijd leuk, om hebberig van de worden! Erin zitten drie producten: de Sho (oog)make-up reiniger, het Hitome oogserum en de Hitome oogcrème. Alledrie de producten kun je naast elkaar gebruiken. Het vormt als het ware een nieuwe huidverzorgingsroutine voor je oogcontouren.

Utsukusy Sho (oog)make-upreiniger

Als het om oogmake-upreinigers gaat ben ik altijd benieuwd naar nieuwe producten. Vaak doen ze het goed, soms valt het wat tegen. Deze reiniger van Utsukusy is een soort van gel. Niet iets wat ik gewend ben voor mijn ogen. Het is een lichte en effectieve reiniger waarmee je makkelijk je oog- en lipmake-up kunt reinigen. Tevens is hij geschikt voor het hele gezicht.

Goed om te weten is dat hij olievrij is. Hiermee is tevens duidelijk dat je er geen waterproof oogmake-up mee kunt verwijderen. Heb ik geprobeerd, werkt niet. Alle andere make-up werkt moeiteloos, dus dat is zeker fijn. De reiniger heeft een antioxidant werking en verfrist tevens zodat je een mooie oogopslag hebt. Ik gebruik hem overigens met een wattenschijfje, dat werkt prima! Een flacon van de Utsukusy Sho (oog)make-upreiniger heeft een inhoud van 125 ml. en kost slechts €9,50 los.


Utsukusy Hitome serum

Na het reinigen is het de beurt aan het Utsukusy Hitome serum. Een serum voor de ogen heb ik eigenlijk nog niet eerder gebruikt. Wel smeer ik al jaren met een oogcrème, maar net zoals voor de huid geldt dat je met een serum de huid nog voorziet van een extra boost. Heel fijn om te kunnen gebruiken dus!

De textuur van het serum is zo dun als water. Hierdoor smeert het heel goed uit en heb je ook maar een beetje van het product nodig. Klop het voorzichtig met je ringvinger in (net zoals met alle oogcrèmes), want hiermee oefen je de minste druk uit. De huid rondom je ogen is namelijk heel teer en gevoelig. Het serum trekt onwijs snel in zonder ook maar een laagje achter te laten. Het geeft een ideale basis voor de volgende stap.


Utsukusy Hitome oogcrème

Tot slot ga je namelijk smeren met de Utsukusy Hitome oogcrème. Deze crème sluit perfect aan op het eerder genoemde serum en verzorgt de oogcontouren optimaal. Hiermee pak je kleine lijntjes en rimpeltjes, kraaienpootjes en wallen aan. De crème heeft een kalmerende werking en werkt slinkend, waardoor eventuele wallen verdwijnen. Ook heeft het een hydraterend effect, wat heel goed is voor de huid rondom de ogen. Hiermee stel je huidveroudering namelijk wat uit. Het stimuleert de celregeneratie.

De formule is luchtig en de textuur is als een soort gelcrème. Op de huid voelt het lekker verkoelend aan, wat natuurlijk weer top is voor die wallen. Het smeert ontzettend goed en voelt erg zacht aan. De huid is hierdoor fijn comfortabel. De crème trekt snel in zonder een plakkerig of vettig laagje achter te laten. Je kunt dus met een gerust hart je make-up aanbrengen. Een pompflacon heeft een inhoud van 30 ml. en kost €65,-.

Ook dit keer ben ik weer erg blij met de nieuwe Utsukusy producten. Mijn ogen worden er blij van, wallen zijn verleden tijd en mijn oogopslag is weer lekker fris. Ideaal, zeker in deze drukke en hectische tijd! Voor alle producten van Utsukusy kun je terecht op Utsukusy-schoonheid.nl.

Heb jij wel eens een oogserum gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten