Utsukusy Hyal-Magnifity Home Care kit

Utsukusy Hyal-Magnifity Home Care kit

Ben je op zoek naar een anti-age behandeling? Dan is deze Utsukusy Hyal-Magnifity Home Care kit wellicht iets voor jou. Deze set met twee producten is van één van mijn favoriete huidverzorgingsmerken Utsukusy en is door de toevoeging van zuiver hyaluronzuur echt een topper op het gebied van anti-age.

Utsukusy Hyal-Magnifity Home Care kit

Mocht je Utsukusy al kennen, dan ken je de Home Care kits zeker ook. Deze doosjes bevatten minimaal 2 producten die naadloos op elkaar aansluiten en vaak van dezelfde lijn zijn. Op die manier versterken ze elkaars werking wat weer goed is voor jouw huid. In deze kit zit een serum en een crème.

De producten uit de Utsukusy Hyal-Magnifity Home Care kit bevatten 0,05% zuiver hyaluronzuur dat verslapping van huidweefsel tegengaat. Ook vult het rimpels en lijntjes op en krijgt de huid zijn elasticiteit weer terug. De huid voelt steviger en compacter aan.

Het serum komt in een voor het merk kenmerkende flacon. Ik ben daar echt zo verliefd op, mede doordat ik zo’n goede resultaten eerder heb gehad met de serums van Utsukusy. Een flacon heeft een inhoud van 35 ml. en daar kun je best wel even mee vooruit. Van een serum gebruik je namelijk per toepassing maar een beetje. Fijn is dat dit zich goed laat verdelen over de huid en snel intrekt. Het laat geen vet of plakkerig laagje achter.

De textuur van het serum is als een dikker water. Het lijkt een heel subtiel geurtje te hebben en dat is prima. Tijdens het aanbrengen voel je meteen het comfort dat dit product je geeft. Een trekkerige huid voelt meteen een stuk comfortabeler aan.

Daarna is het de beurt aan de crème. Deze crème is ideaal om in het voorjaar te gebruiken, want hij bevat een SPF20. Hiermee is je huid tevens goed beschermd tegen de invloeden van de zon. In de zomer moet je wel nog even bijsmeren, liefst een factor 50. De crème komt in een glazen potje en heeft een inhoud van 50 ml.

De textuur van de crème is helemaal goed. Het is niet te dik en niet te dun en smeert ook weer heel fijn over de huid. De geur ervan is trouwens echt heerlijk! Het ruikt heel zacht en verzorgend, superfijn! Ook de crème trekt snel in zonder een voelbaar laagje achter te laten.

Na een paar weken gesmeerd te hebben ziet mijn huid er top uit. Nu heb ik niet veel rimpels gelukkig, dus daar ziet ik geen verschil aan, wel leek mijn huid droger te worden en wat valer. Nu is die gezonde glow weer terug en voelt mijn velletje lekker soepel aan. Deze Utsukusy Hyal-Magnifity Home Care kit is verkrijgbaar bij Utsukusy-schoonheid.nl en kost €85,-.

Smeer jij al tegen huidveroudering?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten