Utsukusy Masker en Scrub

In eerdere reviews kon je al lezen over de Utsukusy Bijin Cleanser Cream, het tijm Hydrolaat en het Perfect Skin Serum. Allemaal ben ik er weg van! Tot slot mocht ik dit Utsukusy maskertje en scrub testen. Ik kreeg het Sea Mud Masker en de Face & Body Scrub. Het lijken samples, maar infeite is het heel geconcentreerd en dus kun je er een paar keer mee doen. Ook deze Utsukusy producten heb ik getest, lees je mee?

Het Sea Mud Mask komt, net als de Face & Body Scrub, in een zakje van 10 ml. Mocht je ze kopen, dan koop je ze altijd per twee. Erg handig vind ik deze zakjes, want je kunt ze echt overal mee naartoe nemen. Bijvoorbeeld op vakantie of een weekendje weg. Ook thuis is dit handig, want het neemt niet veel plaats in beslag. Ik zei al dat de zakjes erg geconcentreerd zijn. Met een zakje van 10 ml. doe je 4 a 5 keer. Het Utsukusy Sea Mud Mask bevat tarwekiemen en natriumhyaluronaat en is vrij van parabenen. Het heeft een hydraterende en regenererende werking op je huid en bevat natuurlijke olierijke tarwekiemen, vitamine E, antioxidant en vetzuren zoals oliezuur en linoleenzuur wat beschermende en verzachtende eigenschappen heeft. Je huid wordt zijdezacht en heerlijk schoon door het gebruik van dit frisse moddermasker.

Hoe gebruik je het masker? Zorg voor een gereinigde huid en breng het erg dun aan. Houd de huid rondom je ogen en lippen vrij. Er zit munt in het masker en dit is iets wat je goed voelt. Het geeft een gevoel van frisheid. Na enkele minuten neemt dit gevoel af. Het maskertje laat je 15 minuten intrekken. Je zult merken dat het masker grotendeels in je huid trekt. Restjes kun je inmasseren of verwijderen met water.

De Face & Body Scrub gebruik je als elke andere scrub. Hij bevat fruitextracten als papaya, stawberry, appel, kiwi, perzik en framboos. Deze vruchten zijn vooral rijk aan ascorbinezuur (vitamine C) en AHA’s van erkende zuiverende eigenschappen. De scrub werkt hydraterend en exfolierend om zo je huid te regenereren. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht, glad en fris aan. De scrub is overigens geschikt voor zowel het lichaam als gezicht. Ook dit product voelt lekker aan en ook met deze zakjes kun je meerdere keren doen. Zorg er overigens wel voor dat je met een vershoudclips de zakjes goed dichtmaakt, zo blijven de producten langer goed. De zakjes van het masker en de scrub kosten €6,50 voor 2 keer 10ml. Als je één keer het masker o de scrub bestelt, betaal je geen verzendkosten! Heb ik je ook met deze Utsukusy producten nieuwsgierig weten te maken? Bestel dan nu deze producten op www.utsukusy-schoonheid.nl. Natuurlijk wil ik Ilona bedanken voor deze te gekke samenwerking. Wat ben ik blij dat ik Utsukusy heb leren kennen. Ik ben er in de tussentijd echt verslaafd aan geraakt!

13 gedachten aan “Utsukusy Masker en Scrub”

  1. Door jou heb ik wel eens van het merk gehoord, maar nog nooit zelf gebruikt.
    De scrub vind ik vooral heel goed klinken (maar ik ben dan ook wel heel erg gek op scrub)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten