Utsukusy Tatiana’s ampullen

Utsukusy Tatiana's ampullen

Het is een tijdje weggeweest, maar onlangs heb je alweer een review kunnen lezen van één van de Utsukusy producten. Vandaag laat ik je vijf heerlijke Utsukusy Tatiana’s ampullen zien, elk met een eigen werking.

Als het om ampullen gaat dan heb je me toch al wel snel hoor. Ampullen zijn net als een serum een extra stapje in je huidverzorgingsroutine en geven je huid een extra verzorging en boost. In de ampullen zit een serum dat geschikt is voor eenmalig gebruik. Waarom het in een glazen ampul zit? Om zo de werking en kwaliteit van het product hoog te houden. Juist om die reden is het ook geschikt voor eenmalig gebruik en wordt afgeraden om de inhoud van de ampul half in de ochtend en half in de avond aan te brengen. Hoe je het wel gebruikt? Masseer het ampul in op de schone huid van hals en gezicht tot deze volledig door de huid is opgenomen. Breng hierna je gebruikelijke serum en crème aan. Welke ampullen ik allemaal ontving?

Vitamin C

Van vitamine C weten we dat het de huid beschermt tegen milieu-invloeden. Ook is het essentieel bij de aanmaak van collageen, waardoor het ook een anti-age werking heeft. Vitamine C speelt tevens een belangrijke rol als antioxidant bij het voorkomen en verminderen van pigmentvlekken. 

Het Vitamin C ampul is eigenlijk voor iedereen geschikt. Het geeft je huid namelijk een mooie frisse look. Bij regelmatig gebruik worden rimpels geminimaliseerd in diepte en lengte, waardoor hij een anti-age booster is. Ook de dichtheid en stevigheid van de huid wordt verbeterd, waardoor de huid egaler oogt. 


Pure Retinol

Het Pure Retinol ampul is ideaal om direct rimpels aan te pakken. Het zorgt namelijk voor een elastische en gezonde en stralende huid. Dit serum geeft direct resultaat. Het herstelt de energie en vitaliteit van de huid en verbetert de huidtextuur, waardoor je huid er mooier en egaler uitziet. Je kunt het ook goed gebruiken als anti-age ampul!

Het ampul bevat o.a. vitamine A, E, F, wilde roos en avocado-olie. Hierdoor werkt het heel goed door op zowel de kleine rimpeltjes als de diepere rimpels en expressielijnen. Bij eenmalig gebruik vind ik het al heerlijk, want het laat mijn huid mooi egaal ogen, zacht aanvoelen en geeft haar een fijne glow. 


Instant Flash

Heb je een vermoeide huid? Gebruik dan het Instant Flash ampul. Het vervaagt namelijk meteen de tekenen van vermoeidheid, zoals een grauwe en doffe huid, huidverslapping en rimpels. Het werkt lekker hydraterend en voedend, waardoor je huid weer gaat stralen. Het ampul bevat o.a. vitamine A en E, aloë vera en castor olie. 

Ik vind dit ampul echt heerlijk, want ik moet eerlijk toegeven dat mijn huid, ondanks een goede verzorging, toch soms tekenen van moeheid vertoont. Ampullen zoals deze Instant Flash zijn dan ideaal om te gebruiken. 


Oxygen

Het zuurstof in de huid neemt af met de leeftijd ten gevolge van stress, luchtvervuiling en de schadelijke werking van zonnestralen. Het gevolg is een vermoeide en futloze huid die kan verstoppen en moeite heeft met het opnemen van de werkzame stoffen in huidverzorgingsproducten. Niet iets dat je wilt dus. Gelukkig kun je dit makkelijk voorkomen. Het Oxygen, oftewel O2 Shock ampul, verhoogt het zuurstofniveau van de huid en geeft energie terug aan de cellen van de opperhuid. Hierdoor wordt de opname van volgende huidverzorgingsproducten verhoogt, waardoor deze beter hun werk kunnen doen.

Het ampul bevat o.a. vitamine A en E en aloë vera. Goed om te weten is dat zuurstof ook het afweersysteem van de huid herstelt en verbetert. Dit ampul werkt ook meteen door en zorgt ervoor dat de ruwe en droge huid meteen gehydrateerd wordt. Hierdoor krijgt je huid weer een mooie natuurlijke uitstraling en heeft ze weer die mooie glow!


Reparative Regenerative

Het Herstellend en Regenererend ampul werkt zeer voedend en regenererend voor de huid. Het geeft een onmiddellijk liftend effect. Hierdoor voelt de huid soepel en zacht aan en krijgt je huid een mooie stralende look. Dit ampul is echt voor iedereen geschikt, want het focust zich niet op een specifiek huidprobleem.

Bij een normale huid wordt geadviseerd om dit ampul eenmaal per week aan te brengen. Bij een droge huid kun je dit 2 tot 3 keer per week doen. Na het aanbrengen voel je meteen de zachtheid van je huid en zie je die mooie glow. Zeker een aanrader dus!

Al deze vijf Utsukusy Tatiana’s ampullen zijn fijn. Mijn favoriet is de Vitamin C, omdat die momenteel het meeste voor mijn huid doet. De ampullen kosten €4,50 per stuk en zijn online te bestellen op Utsukusy-schoonheid.nl.

Gebruik jij wel eens ampullen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Utsukusy Tatiana’s ampullen”

  1. Het is alweer een tijdje geleden dat ik Utsukusy gebruikte maar ik was er ook mega enthousiast over! Benieuwd naar deze ampullen, vooral die met Vitamine C. Je huid heeft dat echt nodig, af en toe een boost 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten