Vaderdag cadeau ideeën

Ditverzinjeniet Vaderdag

Nog heel even en dan is het alweer Vaderdag. Op 21 juni mogen we onze vaders weer verrassen met leuke cadeaus. Naast voor mijn vader koop ik ook altijd wat voor mijn man, want hij is tenslotte de vader van onze kindjes. Voor beiden vind ik het altijd erg moeilijk, maar voor mijn vader heb ik dit jaar een heerlijk geurtje gescoord. Lekker cliché 😉 Voor mijn man was het erg lastig, maar uiteindelijk heb ik wat gevonden. Vandaag deel ik vijf leuke Vaderdag cadeau ideeën, misschien zit er wat tussen voor die van jou!

Tablethouder

De Kikkerland iBed tablethouder is ideaal voor papa’s die veel te vinden zijn op hun digitale gadget. Die van mij is er zo één. Onze tablet wordt veel gebruikt als we op de bank zitten en dan is het handig om hem goed op schoot te hebben zonder hem de hele tijd te moeten vasthouden. Met deze handige tablethouder kan dat. Hij heeft een kussentje aan de onderkant, zodat het altijd fijn en comfy zit. Aan de achterkant zit een sleuf waarin je de tablet kunt zetten en je hebt er ook nog een tafeltje bij. Heel handig en ook nog eens lekker budget, want het kost slechts €11,95.


Voetmassage

Voor tijdens het tabletkijken is deze voetmassage mat ideaal. Hij is ook van Kikkerland en het is een Reflexologie voetmassage mat die werkt met drukpunten onder de voeten. Op de mat staat dit ook beschreven. Leg de mat op de grond, zet er je voeten op en beweeg ze rustig een klein beetje. De  uitstulpingen werken samen met de drukpunten onder je voeten waardoor je een rustigere ademhaling krijgt en een betere houding. Stiekem is het natuurlijk ook een verwenmomentje 😉 Deze mat kost €9,95.


Muziekkussen

Ik heb het al eens eerder gezien en toen trok het al mijn aandacht, een muziekkussen. Het klinkt wat gek, maar een muziekkussen is ideaal wanneer je niet goed in slaap kunt vallen. Manlief heeft soms wel eens relaxerende muziekjes op voordat hij gaat slapen, maar heeft dan oortjes in. Dat ligt natuurlijk niet fijn. Dit kussen is dan een ideale oplossing, want je plugt het makkelijk aan je telefoon. In het kussen zit een speakertje dat zachtjes muziek afgeeft, terwijl je heerlijk op het zachte kussen ligt. Zo wordt in slaap vallen nog fijner. Het Wiki Muziekkussen kost €17,95.


BBQ tools

Omdat alle mannen houden van BBQ-en is een leuke BBQ tools set altijd een geslaagd cadeau. Heel degelijk en ook nog eens leuk wat vormgeving betreft is deze tools set van Kikkerland. Ze komen namelijk in de vorm van een gitaar. Heel overdreven is het niet, dus je kunt het gewoon goed gebruiken en het is heel praktisch, maar leuk ziet het er zeker uit. De handvaten zijn van hout en lekker stevig. Een leuke set voor de BBQ vader! Deze Kikkerland Gitar BBQ Tool set kost €23,95.


Keep it cool

Tot slot zag ik nog deze leuke Kikkerland USB ventilator. Omdat mijn werkplek boven op zolder is en mijn man thuis moet werken, zit hij dus al weken elke dag op zolder te werken. Als we dan een paar mooie zomerse dagen hebben gehad is het daar ontzettend benauwd, dus leek deze USB ventilator me ideaal voor hem. Je gebruikt hem namelijk middels een USB stekker in je computer en hij geeft lekker een fris windje af. Het thuiswerken blijft ook op die manier in de zomer leuk. De ventilator kost slechts €9,95 en is verkrijgbaar in het zwart en wit.

Al deze leukers zijn te koop bij Ditverzinjeniet.nl, een leuke webshop met allerlei gadgets voor hem, haar en de kids!

Heb jij al een cadeau-idee voor Vaderdag? 

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten