Vaderdagtip: Versace Dylan Blue Pour Homme

Versace Dylan Blue

Wat gaat de tijd snel he, Vaderdag is alweer bijna in zicht en dus is het tijd om een perfect cadeau voor je papa uit te zoeken. Heb je geen idee of weinig inspiratie? Een geurtje doet het altijd goed! Voor mijn man (hij is dan wel niet mijn vader, maar wel de vader van mijn kindjes) kocht ik de Versace Dylan Blue Pour Homme, een heerlijke zomergeur! Benieuwd naar deze geur? Ik vertel je er vandaag wat meer over!

Versace Dylan Blue Pour Homme

Kracht, eindeloze passie en charisma, dat is waar Versace Dylan Blue Pour Homme voor staat. Deze fijne geur is niet nieuw en gaat al een aantal jaartjes mee, maar is daardoor niet minder populair. Het is een eau de toilette, wat betekent dat het wat luchtiger is dan een parfum. Perfect voor de zomer overigens! Het draagt zich namelijk wat fijner en minder zwaar. Juist om die reden is deze geur dit jaar mijn Vaderdag cadeau.

De flacon ziet er onwijs mooi en luxe uit. De diepblauwe kleur weerspiegelt de zee en op de gouden zegel staat Medusa. Heel mooi vind ik de combinatie van beide kleuren, het doet onwijs luxe aan. Ik kocht overigens meteen de 100 ml. variant. Zo kan manlief er lekker lang mee vooruit. Naast de 100 ml. is hij er ook nog in 30 ml., 50 ml. en 200 ml.

De geur zelf is echt heerlijk. Het is een aromatische geur met waterakkoorden, waardoor het zich perfect leent voor de zomer. Hij weerspiegelt de sterke, maar ook gevoelige mannen die zichzelf blijven. De topnoten bestaan uit Calabrian bergamot, grapefruit, waternoten en vijgenblad. De hartnoten uit viooltjesblad, zwarte peper, patchoeli, papyrus en ambroxan. De basisnoten tot slot bestaan uit saffraan, muskus, wierook en tonkaboon. Deze combinatie is top! Het doet sensueel aan, maar ook houtachtig, warm en mild. In de zomer vind ik zware geurtjes niet zo fijn, want met de warmte valt het dan behoorlijk pittig. Deze geur is gelukkig heel anders en heeft ook wel wat warms, maar is tegelijkertijd ook lekker fris.

Persoonlijk raad ik deze Versace Dylan Blue Pour Homme echt aan voor je vader, want ik weet bijna zeker dat hij in de smaak gaat vallen! Je shopt hem online via Notino.nl voor €49,90 (100 ml.).

Heb jij al een cadeau voor Vaderdag?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten