Vakantie in Zeeland? Dit is waarom dat zo leuk is!

zeeland

Een vakantie in eigen land is de laatste jaren steeds meer in trek. Ik snap het wel, want ons eigen land kan ook heel erg leuk zijn. Een toffe bestemming is Zeeland! Als kind kwam ik hier al heel veel en nu neem ik mijn gezin regelmatig mee naar deze heerlijke provincie. Mocht je deze provincie nog niet zo goed kennen of ben je er nog nooit geweest? In dit artikel vertel ik je waarom Zeeland zo leuk is!

Zeeland = genieten

Zeeland vormt een speciaal plekje in ons land. Het heeft echt mijn hart veroverend, want eenmaal daar krijg je dat heerlijke vakantiegevoel. Het ligt natuurlijk kort bij zee en dus is het perfect om je zomervakantie hier te spenderen. Ook kan een herfst- en zelfs een wintervakantie hier genieten zijn. Er zijn namelijk lekker veel vakantieparken in Zeeland waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een heerlijk huisje op het strand of in de duinen, of kies je voor een luxe villa op een park met daarin een sauna? Alles is mogelijk, zelfs voor grotere groepen. Dat is fijn, want zo is er altijd wel een fijne accommodatie die aan jouw wensen voldoet.

Zeeland = divers

Wanneer je denkt aan Zeeland, dan denk je automatisch aan de zee. Natuurlijk is dat fijn, maar weet dat dit stukje Nederland nog veel meer te bieden heeft. Zo is het een walhalla om te fietsen en zijn er heel veel leuke plaatsen en gezellige dorpjes. En wat dacht je van het culinaire aspect? Er is heel veel te doen voor jong en oud en juist dat maakt deze bestemming zo lekker afwisselend. Of je nu van cultuur, natuur of entertainment houdt, het kan hier allemaal!

Zeeland met kinderen = top!

Als je me volgt op Instagram weet je dat wij regelmatig in Zeeland komen met ons gezin. Onze kinderen hebben het er altijd enorm naar hun zin en wij vanzelfsprekend ook. Met kinderen is het hier namelijk top! Veel vakantieparken hebben leuke faciliteiten voor kinderen, zoals een zwembad, minigolf en speeltuintjes. Ook buiten deze parken is er genoeg voor kinderen te doen. Zo zijn er speelboerderijen met een terras voor paps en mams, is er Mini Mundi (een soort van Madurodam, maar dan enkel van deze provincie) en kunnen de kindjes natuurlijk heerlijk uitrazen aan zee terwijl jij met jouw partner geniet van een lekker drankje bij die toffe beach club!

Het mag wel duidelijk zijn dat wanneer je nog niet eerder in Zeeland bent geweest, je echt wat gemist hebt. Boek er eens een vakantie of een weekendje en je zult zien dat het er fantastisch is!!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten