Vakantietip: VTech KidiZoom Vloggercamera

VTech Kidizoom Vloggercamera

Hoera! Ook hier in het zuiden is de zomervakantie dan eindelijk begonnen. Wil je jouw kindje iets leuks geven waarmee hij of zij de vakantie goed doorkomt? Dan is de VTech KidiZoom Vloggercamera een dikke aanrader. Ik ga je er vandaag alles over vertellen, want wij kregen hem van VTech!

VTech Kidizoom Vloggercamera

De VTech KidiZoom Vloggercamera is echt een musthave voor de kindjes vanaf 5 jaar. Hiermee kan je kindje namelijk zelf de leukste vlogs maken en alle vakantiepret vastleggen. Superleuk, want de kinderen van tegenwoordig weten al heel goed wat vloggen is, omdat ze het zelf vaak op YouTube kijken. Naast enkel ‘gewoon normaal’ filmen kan deze vloggercamera nog meer!

Green screen

Bij het pakketje komt namelijk ook een tof green screen. Hang dit ergens op, bijvoorbeeld op de slaapkamer, en kies in het juiste menu een toffe achtergrond. Op die manier kunnen er bijvoorbeeld filmpjes vanaf het strand worden opgenomen. Leuk en het daagt de creativiteit van je kindje uit. Zorg zelf voor een paar leuke props die bij de thema’s van de achtergrond horen en geniet achteraf van de leukste filmpjes. Er zijn maar liefst 20+ thema’s (waaronder 20 geanimeerde achtergronden en 10 foto-achtergronden) om uit te kiezen voor grappige en coole video-effecten. Er zitten real-time effecten op die je video nog leuker maken. Zo kun je kiezen om jezelf onzichtbaar te maken, kun je magische video’s maken, kun je een onderwerp laten zweven, maak je een time-lapse en kun je direct en makkelijk jouw video’s bewerken met de videobewerker.

Selfie!

Me and my selfie! Lalalala…Kinderen kunnen met de VTech KidiZoom Vloggercamera niet enkel van zich af filmen, ze kunnen nu ook zichzelf filmen. De lens kun je namelijk flippen, zodat je jezelf kunt zien terwijl je filmt. Leuk wanneer je bijvoorbeeld een challenge of slijmvlog wilt maken! Met de special effects kun je jouw video bewerken. Dan de technische specificaties. Het is en blijft natuurlijk een kinderapparaat en je kunt het dan ook niet vergelijken met bijvoorbeeld een spiegelreflex. Wel geeft de camera HD beeld op 720p. en dat ziet er voor de kids prima uit. Het schermpje is een 2,4 inch lcd-kleurenscherm en het apparaat heeft 256 MB geheugen. Met de VTech KidiZoom Vloggercamera kun je niet alleen maar filmen, maar ook foto’s maken. Neem hem dus lekker mee op vakantie, zodat je kindjes hun eigen foto’s kunnen maken. Vaak geeft dit hele leuke en spontane beelden! Daarnaast zitten er een paar spelletjes op, zoals de honingbij, de waterrace en stapeltaarten.

Wat zit er in de doos?

In de doos zit naast de VTech KidiZoom Vloggercamera zelf ook een selfie stick die je makkelijk kunt uitklappen om er een statief van te maken. Het grote green screen zit erbij, natuurlijk de micro-USB kabel en een polsbandje. Goed om te weten is dat je het geheugen kunt uitbreiden middels een microSD-kaartje. Deze is niet inbegrepen. Het apparaat kun je makkelijk met de bijgeleverde kabel overal opladen voor eindeloos speelplezier.

De VTech KidiZoom Vloggercam is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en online (check www.vtechnl.com) en kost €90,-.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten