Valentijn cadeautips!

Radbag Valentijn

Binnenkort komt Valentijnsdag er weer aan! Een lekkere commerciële dag die ik stiekem toch wel erg leuk vind. Ja…na 32 jaar nog steeds haha. Noem het kinderachtig, ik noem het romantisch 😉 Vandaag geef ik je een paar leuke Valentijn cadeautips voor je vriend/man, maar ook voor jezelf! Tip je geliefde door hem dit artikel te laten lezen en de pagina te scrollen op jouw gewenste item! Hint!

Na 13 jaar (mijn man en ik zijn 13 jaar samen) wordt het vinden van een geschikt cadeau voor Valentijn best lastig. Je wilt niet meer aankomen met van die snoezige hartjes dingen, want dat is echt iets voor pasverliefde stelletjes die ook nog eens de helft jonger zijn dan ons. Veel leuker is het om iets te shoppen waar je geliefde ook echt wat aan heeft, maar wat wel een romantisch tintje heeft. Moeilijk? Niet met deze tips!

Wat ik echt heel erg leuk (en handig) vind is de personaliseerbare deurmat! Want…wie heeft er nu geen deurmat nodig? Iedereen heeft er wel een liggen en eigenlijk zijn dit één van de saaiste dingen in huis. Tenzij je deze natuurlijk hebt, want deze deurmat kun je personaliseren met jullie naam erop en eventueel een trouwdatum. Zo leuk, praktisch en tegelijkertijd romantisch.

Deze personaliseerbare poster in de vorm van een woordzoeker is net zo’n leuk item. Misschien ken je die letterborden wel, waarbij je zelf steeds de pinnetjes met letters kunt verwisselen? Dit is een leuke variant erop in postervorm. Je kunt zelf de tekst aanleveren die eruit moet springen. Misschien ziet je lief het niet meteen, maar na even goed kijken zal de verrassing des te leuker zijn.

Gaat jouw lief graag naar de kroeg? Dan is dit Bier kookboek echt een leuk en origineel cadeau. Er staan allerlei recepten in met als één van de ingrediënten bier! Denk nu niet dat je erna maanden lang mannenvoedsel moet eten, er staat vanalles in. Van sandwiches tot zalmgerechten.

Maakt jouw geliefde graag foto’s of ben jij misschien (net als ik) fotoverslaafd? Dan is de Fuji Instax Mini 90 Instant Camera zeker leuk! Hij ziet er ontzettend gaaf en retro uit, wat nu weer heel modern is. Superleuk om mee te nemen op vakantie of een dagje weg. Herinneringen maak je vanzelf, vastleggen moet je zelf doen.

Is jouw vriend of man een handige Harry? Dan past deze Gereedschapskist Grill goed bij hem. Het is namelijk een barbecue in de vorm van een gereedschapskist. Zo leuk! Ziet er stoer uit en doordat hij in en uit te klappen is ook nog eens handig met opbergen!

Heb jij nog leuke Valentijn cadeautips?

– samenwerking –

4 gedachten aan “Valentijn cadeautips!”

  1. Die deurmat is wel heel erg leuk, moet je wel getrouwd zijn dus dat gaat hem helaas niet worden. Sowieso komt valentijn (wat cadeautjes betreft) op een rotmoment in het jaar; vriend is midden januari en ik net na valentijn jarig. We zullen het dus wel bij een romantisch etentje houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten