Varieer erop los met The Body Shop White Musk Elements

The Body Shop White Musk Elements

Al eerder schreef ik over de White Musk geur van The Body Shop. Deze geur is vernieuwd en geheel vegan. Super natuurlijk, maar er is nog meer. In mijn review vertelde ik al dat er speciale kleine toevoegingen zijn gedaan in deze lijn, waarmee je de Musk geur lekker kunt personaliseren. Ze heten The Body Shop White Musk Elements en vandaag laat ik je zien hoe het werkt.

The Body Shop White Musk Elements

The Body Shop White Musk is een heerlijke en warme geur, die perfect past bij de zomer. De geur is niet nieuw, sterker nog…hij bestaat al 1981. Een hele tijd dus, maar nog steeds is hij heel goed draagbaar bij iedereen. Om wat te kunnen variëren met deze bestaande geur zijn er de speciale White Musk Elements geïntroduceerd. Dit zijn kleine flesjes met nieuwe geuren, speciaal ontwikkeld voor parfum-layering. Ken je dit concept nog niet? Bij parfum-layering draag je, zoals de naam al zegt, parfum in laagjes. Zo breng je allereerst de White Musk aan en erna één van de drie nieuwe Elements eroverheen. Op die manier customize je jouw geurtje en pas je hem aan aan jouw stemming en gevoel.

Elements Free

White Musk Elements komen in drie verschillende soorten geurtjes. Zo is er de Free, welke frisse en minerale noten bevat. Dit geurtje is wat aquatisch en doet het heel goed nu tijdens de zomer en het warme weer. Het versterkt je vakantiegevoel vind ik! Passend vind ik dan ook het blauwe kleurtje dat het label op het flesje heeft meegekregen. De kleine flesjes zijn overigens ook van glas, wel zo duurzaam!

Elements Radical

Dan is er de Radical. Deze geur is wat pittiger en bevat citrusgroene en aardse akkoorden. De geur doet mij wat ruiger aan en vind ik dan ook perfect voor een sportiever dagje. Bij mij werkt dit geurtje wat verkwikkend en i.c.m. White Musk is het echt heerlijk! De groene kleur van de flacon past hier dan ook weer perfect bij.

Elements Lover

Tot slot is er de Lover. Deze geur is kruidig en kleurrijk. Hij laat me wat denken aan bloemenvelden en doet wat romantisch aan. Hij lijkt ook op een geurtje dat ik al eerder geroken heb, alleen durf ik je zo niet te zeggen welke dat dan was. Lekker is het overigens wel!

The Body Shop White Musk Elements zijn zeker leuke toevoegingen aan de White Musk eau de toilette. De Elements zijn overigens eau de parfums, waardoor deze geurtjes net wat intenser zijn en wat langer blijven geuren dan een eau de toilette. Ze komen in glazen flacons van 15 ml. en kost €15,- per stuk. Je shopt ze bij een Body Shop winkel bij jou in de buurt en kunt ze ook online bestellen op Thebodyshop.nl.

Welke Elements zou jij aan de White Musk geur willen toevoegen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten