Veilig en mooi zonnen met Nivea Protect & Bronze

niveau protect & bronzeWe hebben al een paar mooie dagen gehad en er ook volop van genoten. Het goede nieuws is dat komende dagen de zomer echt zijn intrede doet en we maar liefst tegen de 30 graden aan gaan zitten. Hoe fijn is dat?! Bij zomers weer hoort ook genieten van de zon en dus heerlijk met een lekker flesje water in de zon liggen om die mooie zongebruinde huid te krijgen. Niet geheel zonder risico, want verbranden ligt op de loer! Bescherm je huid daarom goed met de nieuwe Nivea Sun Protect & Bronze.

Bij zonbescherming moet je vaak kiezen voor een zonnebrand die je huid beschermt of eentje die je huid een handje helpt bij het bruinen. Vaak kiezen we (met name ik) voor het laatste. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk een mooi kleurtje krijgen, maar bescherming is ook belangrijk. Hoe fijn is het dat Nivea nu een oplossing heeft voor dit dilemma! Met de nieuwe Nivea Sun Protect & Bronze hoef je niet meer te kiezen, maar kun je genieten van bescherming en bronzing in één!

Nivea Sun Protect & Bronze Olie Spray (deze is verkrijgbaar in SPF 20 en 30) is de eerste beschermende olieformule in het Protect & Bronze assortiment. Het actieve ingrediënt, Pro-Melanine, ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces terwijl de UVA- & UVB-filters direct in werking treden zodra het product op de huid wordt aangebracht. Een olie voelt vaak vet aan, maar omdat het hier om een droge olie gaat is dit niet het geval. Het product trekt snel in en er blijft geen vettig laagje achter. Heel erg fijn, want niets is zo vervelend als een plakkende huid. De formule voelt licht aan in tegenstelling tot de andere olie zonbeschermers en is waterresistent. Zo kun je dus ook in het water genieten van deze bescherming. Je huid voelt heerlijk zacht aan.

Naast een zonbescherming is er ook een nieuwe Nivea Sun After Sun Bronze. Deze is perfect voor een goede nazorg voor na het zonnen. De After Sun Bronze Lotion is een lichte, niet-plakkerige lotion die snel wordt opgenomen door de huid. Je huid wordt gekalmeert en gehydrateert, erg belangrijk na een dagje in de zon. Het is de eerste After Sun van Nivea dat het Pro-Melanine Extract bevat. Dit zorgt ervoor dat je je langdurige bruine teint behoudt waardoor je extra lang kunt nagenieten van dat heerlijke zomerse gevoel op de huid.

“Met onze innovatieve reeks Nivea Sun Protect & Bronze producten zijn we in staat de huid te beschermen en tegelijkertijd het huideigen bruiningsproces te ondersteunen met behulp van het Pro-Melanine Extract. Zodra de huid wordt blootgesteld aan UV-stralen, treedt een natuurlijk beschermingsmechanisme in werking. Diep in de huid wordt bruin pigment, ook wel melanine genoemd, aangemaakt. Melanine geeft de huid zijn kleur en is het natuurlijke beschermende schild van de cel die schadelijke UV-stralen absorbeert. De huid beschermt zichzelf door bruin te kleuren”, legt Michael Lessmann, Corporate Marketing Director bij Nivea Sun, uit.

Ga jij genieten van de zon en wil je dit ook bewust doen, ga dan voor deze nieuwe Nivea Sun Protect & Bronze Olie Spray en de Nivea Sun After Bronze Lotion. Deze zijn nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt. Je hebt de Bronze Olie Spray voor € 16,49 (SPF 20) en € 17,99 (SPF 30) en de After Sun Bronze Lotion voor € 10,49. Wat vind jij ervan, ga jij ze eens proberen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten