Verfijn je drankjes, baksels en recepten met Curcum!

CURCUM

Ken jij CURCUM al? Het totally vegan agave siroop bevat extracten van kurkuma, gember, eikenhout en een klein  pepertje en is heerlijk om in tal van recepten en drankjes te gebruiken. Ben je benieuwd hoe je dit siroop kunt gebruiken? Je leest het vandaag op de blog!

CURCUM

Laat ik voorop stellen dat ik blij verrast was toen CURCUM binnen kwam. De fles komt in een gave doos, wat echt een cadeautje op zich is. Het straalt vrolijkheid uit en dat is precies de bedoeling, want hiermee kun je echt tal van kanten op.

Curcum bij het ontbijt

Bij een siroop denk je al vaak aan het maken van dressings, het schenken over pannenkoekjes of mixen met water. Maar wist je dat dit product nog veel veelzijdiger is? Ik vind CURCUM bijvoorbeeld heel lekker om niet enkel over de pannenkoekjes te schenken, maar om een heel klein beetje in jouw proteïne pannenkoekjes te doen. Zo krijg je net wat meer smaak en pit erin. Wil je nog meer smaakbeleving? Schenk er dan nog een beetje overheen.

Curcum in jouw drankjes

In jouw drankjes kun je het in water mixen en zelfs met bruisend water. Dat laatste is top wanneer je net als mij het jaar goed wilt starten en wat kilootjes kwijt wilt. Water bevat natuurlijk geen toevoegingen en is supergezond en met CURCUM geef je het net wat meer smaak. Het kan ook in smoothies, mix het dan met jouw favoriete ingrediënten!  Mocht je een feestje hebben of in het weekend wat meer willen genieten van een lekker drankje? Voeg het dan toe aan jouw Passoa jus of mix het met jouw Martini pornstar. Ook is CURCUM goed als alternatief voor (geraffineerde) suiker. Het is het vegan alternatief voor honing. Hierdoor is het perfect om toe te voegen aan jouw thee! Zo geniet je nog bewuster en gezonde van een lekker kopje thee. Je kunt het overigens ook toevoegen aan jouw latte. Hoe dat smaakt durf ik je niet te zeggen, want ik drink geen koffie 😉

Goed om te weten is dat CURCUM sojavrij, glutenvrij en zuivelvrij is. Ik kan dit dus makkelijk eten/drinken zonder daar break outs van te krijgen. Het is non-gmo en is door zijn mooie verpakking ideaal om cadeau te doen! Ik moet eerlijk toegeven dat ik op het begin wat sceptisch was, want de smaak van kurkuma alleen is niet zo mijn ding. Toch ben ik aangenaam verrast en blijf ik het toepassen op allerlei verschillende (gezonde) manieren, want 2022 ga ik voor gezond en lekker!

Wil je CURCUM ook zelf ervaren? Met de code Jolanda20 krijg je 20% korting op jouw bestelling (geldig t0t 6 februari 2022). Bestellen kan op Curcumdrinks.com. Een fles bevat 700 ml. inhoud en kost €34,45 incl. verzending (met mijn kortingscode dus nog maar €28,46). Je doet hier overigens wel een tijdje mee. Ik ga het binnenkort nog proberen in een appeltaart, heel benieuwd want dat lijkt me ook erg lekker!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten