Verfris je kleur met Aveda Color Renewal

Aveda Color Renewal

Een fijn haarmasker dat je kleur een oppepper geeft, dat doet de nieuwe Aveda Color Renewal. Deze Color & Shine treatments zijn heerlijk, kleurversterkend en voedend. Ze laten de kleur en glans van zowel gekleurd als naturel haar weer herleven.Ik met mijn lichtblonde haar was hier heel erg nieuwsgierig naar, want wanneer je blond haar niet af en toe een boost geeft wordt het geel en dof. Niet mooi dus! Ik ben dit masker dan ook meteen gaan proberen en vertel er vandaag wat meer over.

Aveda Color Renewal

Het Aveda Color Renewal masker is een fijne treatment om bijvoorbeeld eenmaal per week je haren mee te verwennen. Het product komt in een fijne tube met een inhoud van 150 ml. Daar kun je dus wel even mee vooruit. Hij komt in meerdere varianten, maar uiteraard koos ik voor de cool blonde kleur. Je kunt dit zien als een soort zilvershampoo, alleen dan veel voedender en beter.

De textuur van het masker is wat dikkig en smeert heel goed door het haar. Ik breng het met name aan op de lengtes en punten, want bovenaan heb ik uitgroei en daar werkt dit natuurlijk niet zo heel goed op. Het Aveda Color Renewal masker breng je aan op schoon gewassen haar. Maak het haar vochtig of handdoekdroog en zorg ervoor dat je handschoenen draagt tijdens het aanbrengen. Geen handschoenen? Was je handen dan grondig na gebruik, want het geeft aardig kleur af op je handen. Het uitspoelen gaat prima, al duurde het voor mijn gevoel wel even voordat je denkt dat je alles uit je haren hebt. Uiteraard is dat niet zo erg, want een warme douche is geen straf.

Wat ik hiervan vind? Ik vind het geweldig! Het masker voelt heel fijn aan op je haren, spoelt goed uit en maakt je haren fijn zacht en goed doorkambaar. Het laat inderdaad de kleur herleven en geeft een fijne portie glans. Gele tinten zie je niet meer na het gebruik van dit masker, supermooi! Het masker kost €43,50 voor een inhoud van 150 ml. Bij lang haar ben je hier natuurlijk sneller doorheen dan met kort haar. Aveda Color Renewal is verkrijgbaar bij alle winkels van Douglas en online te bestellen bij www.douglas.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten