Verkleden in de zomervakantie!

Voor ons in het zuiden is de zomervakantie alweer over de helft heen. Ondanks dat we niet op vakantie zijn geweest hebben we ons toch goed vermaakt en zijn de eerste drie weken omgevlogen. Mochten je kindjes zich vervelen, dan heb ik vandaag een leuke tip met enkele leuke voorbeelden voor je, namelijk verkleden!

Normaal gesproken verkleden wij ons alleen met carnaval, maar de kindjes kunnen zich natuurlijk het hele jaar door verkleden. Onze verkleedkist is inmiddels al flink gegroeid en voor zowel Benthe als Brody hebben we een aantal leuke pakjes liggen.

Leeuwtje

Hoewel Brody niet zo van het verkleden is kwam er voor hem een leuk leeuwenpakje binnen. Omdat de rits aan de voorkant zit kan het in de winter ook heel goed dienen als onesie, heel handig dus! Toen ik hem uit de verpakking haalde vond hij hem niet leuk, maar ik weet zeker dat hij als leeuwtje de winter doorgaat. Deze onesie kost €22,45.

Zeemeermin

Omdat Benthe helemaal weg is van zeemeerminnen koos ik voor haar een leuk zeemeerminnen jurkje uit. Superleuk met al die verschillende kleuren en soorten stof! Qua maat is het soms even gokken, want sommige pakjes vallen wel eens wat groter. Dit pakje viel overigens helemaal op maat en was ook nog eens supergoedkoop! Het kost namelijk €17,95. Uiteraard moest het meteen aan. Omdat ze ook echt van de accessoires is koos ik er nog een unicorn haarband en staart bij. De staart hoort eigelijk aan je onderrug, maar mevrouw wilt hem als elastiekje in haar eigen haartjes. Het accessoires setjes kost €11,95. Helemaal prima natuurlijk en dus is ze een unicorn zeemeermin, haha!

Verkleedpartijtjes zijn echt heel leuk voor kinderen, want ze kunnen er goed hun fantasie in kwijt. Het kan een rollenspel worden of wanneer ze alleen spelen echt een fantasie wereld. Zoals ik al zei is het bij Brody nog niet zo’n succes, maar Benthe vind het prachtig. Haar zeemeerminnen jurk ging niet uit, zelfs niet met 30 graden!

Verkleden jouw kindjes zich wel eens?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Verkleden in de zomervakantie!”

  1. Ohhhhh wat schattig! Hier komt de kleine dame ook in die leeftijd 🙂 Vooral Frozen wordt ze helemaal gek van haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten