Verlichting na het ontharen met Lycon Anti Bump

De zomer is gearriveerd en dus is het tijd voor langdurig glad en haarvrij genieten van zon, zee en strand. Al eens eerder heb ik over Lycon geschreven (lees hier). Met de Lycon Hot Wax behandelingen ben je snel en bijna pijnloos af van die vervelende haargroei. Lycon Waxing heeft namelijk diverse effectieve waxproducten voor vrouwen en mannen voor o.a. het professioneel waxen van de bikinilijn en oksels en het ontharen van de rug en borstpartij. Nieuw binnen de Lycon Spa Essentials-lijn is een mild schuimende wasgel die ingroeiende haartjes en irritaties na het waxen helpt voorkomen.

Dankzij de professionele waxmethodes met o.a. de Lycon Lycojet Waxen, welke worden uitgevoerd in de salons van de Lycon Waxing Professionals, kunnen ongewenste haartjes bij o.a. bikinilijn, oksels, het torso en de rug van mannen reeds vanaf een haarlengte van één mm worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Dit alles bovendien reeds op hele lage temperaturen. Het haar blijft weken lang weg en je huid voelt perfect glad en schoon aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

De nieuwe Lycon Spa Essentials Anti Bump Foaming Gel werkt heel effectief tegen ingroeiende haartjes en irritaties. De milde formule op basis van tea tree oil, arnica en calendula kalmeert en bestrijdt opkomende pukkeltjes op het lichaam en gezicht. De wasgel beschermt de pH-waarde van de huid en zorgt voor een perfect schone, zachte en gladde huid. Deze wasgel is ideaal om thuis te gebruiken na waxbehandelingen.

Nu hoor ik je denken, alles leuk en wel, maar ik doe niet aan waxen. Geen nood, je kunt dit product ook gebruiken na het scheren of epileren. Het gaat erom dat je huid kalmeert na deze huidbehandeling en zo ongemakken als ingegroeide haartjes en pukkeltjes voorkomt. Ik heb hem een tijdje geprobeerd en ik ben er erg tevreden over. Ik wax mijn benen nooit, maar gebruik altijd een scheermesje. Normaal gesproken heb ik al snel last van rode pukkeltjes op mijn benen. Pukkeltjes zijn het niet echt, meer rode stipjes. Veel vrouwen hebben dit en dit is echt een huidongemak van na het scheren of op andere wijze ontharen. Bij gebruik van deze Lycon Anti Bump Foaming Gel na het ontharen voelt je direct de verfrissende en kalmerende werking en na een aantal keer gebruiken zie je de huidongemakken afnemen. Door het handige pompje is hij ook nog eens heel makkelijk in gebruik. Echt ideaal!

Ben je ook zo benieuwd naar deze Anti Bump Foaming Gel van Lycon? Probeer hem dan eens, het is het zeker waard! De flacon heeft een inhoud van 250 ml. en kost €26,50 en is te koop bij een Lycon Waxing Professional bij jou in de buurt.

Laat je ook eens professioneel waxen met Lycon bij een Lycon Waxing Professional voor een mooi gladde en verzorgde zomer! Wil je meer informatie over de Lycon Hot Waxes? Ga dan naar www.smoothandco.nl. Een Lycon Treatment heb je al vanaf € 22,50.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten