Verwen jezelf met de gouden sieraden van Isabel Bernard

Isabel Bernard

Al eens eerder heb je kunnen lezen over de gouden sieraden van Isabel Bernard. Ik heb twee mooie ringen van het merk die ik non-stop draag. Ze zijn heel sophisticated en trendy en ik ben er weg van. Naast deze leuke ringen heeft het merk nog veel meer leuks. Wat dat allemaal is? Dat vertel ik je vandaag!

Isabel Bernard is een Frans merk dat geïnspireerd is op de hotspot van Parijs. Wie al eens in Parijs geweest is snapt hiermee meteen wat ik bedoel, want de charme van deze stad is geheel terug te vinden in de sieraden. Kenmerkend voor het merk is dat alles goud is, heel gaaf! Persoonlijk hou ik van gouden sieraden en draag ook bijna nooit meer zilver. Goud heeft iets luxe, iets moois, vrouwelijks en warms. Nu we de zomer tegemoet gaan is goud ook heel mooi, want het staat top bij een wat gebruinde huid. Ook doet het het goed bij de meeste zomeroutfits.

Neem nu bijvoorbeeld een gouden ketting. Hoe mooi is het als je dit combineert met een lekkere zomeroutfit en een gouden zonnebril?! De meeste sieraden van het merk zijn sophisticated. Het zijn geen forse items, maar juist heel stijlvol en skinny. De kettingen zijn verkrijgbaar met veel verschillende soorten hangers en de ringen kun je, net zoals ik dat doe, met elkaar combineren. Natuurlijk kun je ze ook los dragen, dan zijn ze ook echt prachtig.

Goed om te weten is dat de sieraden van Isabel Bernard 14 karaat goud zijn. Ze zijn dus ook wat duurder, maar lang niet zo prijzig dan je zou verwachten. Zo heb je voor nog geen €50,- al hele mooie gouden creolen. Leuk is dat ze ook setjes hebben, bijvoorbeeld oorbellen setjes. Mocht je meerdere gaatjes in je oren hebben zijn deze perfect om samen te dragen. Heb je dat niet, dan kun je ze lekker afwisselen. De setjes zijn altijd goedkoper dan dat je ze los besteld.

Mijn favorieten zijn momenteel de Rivoli Violette armband, de Rivoli Elodie armband en de Le Marais Célia armband. Naast sieraden heeft het merk ook nog mooie leren tassen, crossbody’s en portemonnees.

Ik ga binnenkort ook weer een leuke bestelling doen bij Isabel Bernard en ik twijfel of ik ga voor een mooie armband of leuke oorbellen. Misschien koop ik het gewoon allebei 😉 Hier zit in ieder geval een groot fan van de gouden sieraden van Isabel Bernard!

Kende jij Isabel Bernard al?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Verwen jezelf met de gouden sieraden van Isabel Bernard”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten