Verzorg en kalmeer je huid met Planter’s Aloe Vera Gel

Verzorg en kalmeer je huid met Planter's Aloe Vera Gel

Net als in de winter heeft onze huid ook in de zomer het een en ander te verduren. Veel blootstelling aan de zon, een zongebrande huid en andere huidperikelen steken in de zomer de kop op. Tijd dus om te verzachten en kalmeren. Het bekende ingrediënt hiervoor is aloe vera. De Planter’s Aloe Vera Gel zit 99,9% vol met aloe vera en is deze zomer dus je beste vriend.

Planter’s Aloe Vera Gel

Ik kan je wel een heel verhaal gaan vertellen over de formule van deze Planter’s Aloe Vera Gel, maar eigenlijk is het heel basic. De gel bestaat namelijk voor 99,9% uit aloe vera en juist dat pure is geweldig voor je huid. Aloe vera werkt namelijk verzachtend en kalmerend, maar wanneer er tal van toevoegingen in de formule zitten wordt de werking van de aloe vera een stuk minder. Sterker nog…het kan de huid zelfs gaan irriteren, iets wat natuurlijk haaks staat op de werking van aloe vera.

De Planter’s Aloe Vera Gel komt in een lekkere grote tube met een inhoud van 200 ml. Top, want hier kom je de zomer wel mee door. Naast dat het de huid doet kalmeren hydrateert het ook, dus je kunt hem heel goed als een soort van bodylotion gebruiken na het douchen. Ook kun je de huid er dagelijks en plaatselijk mee insmeren.

De textuur is als een dunne gel en het smeert daardoor heel erg goed uit over de huid. Per toepassing heb je maar een beetje van het product nodig. Het trekt goed in en laat geen plakkerig laagje achter. De geur van de gel is groenig en heel erg subtiel. Prima als je het mij vraagt. Bij het aanbrengen op de huid voelt het wellicht wat koud aan, maar na een warm dagje zee of zwembad is dat juist heerlijk.

Deze Planter’s Aloe Vera Gel ontving ik van Beautytasting, waar je hem ook meteen zelf kunt bestellen. Goed om te weten is dat het product voor elke huid geschikt is, zelfs de gevoelige. Ook voor kindjes mag je dit product gerust gebruiken. Zorg er dus altijd voor dat je een tube in huis hebt en die ook meeneemt op vakantie! Een tube van 200 ml. kost €14,95 en bestel je online op Beautytasting.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten