Verzorg je blonde lokken met Moroccanoil Blonde Perfecting Color Care

Moroccanoil Blonde Perfecting Color Care

Wanneer je blonde haren hebt weet je dat je haren net wat meer verzorging nodig hebben dan anders. Blonde haren kunnen namelijk naar verloop van tijd wat verkleuren waardoor ze een gele of zelfs een oranje gloed krijgen. Om jouw lokken mooi fris blond te houden is een speciale shampoo en conditioner onmisbaar. De Moroccanoil Blonde Perfecting Color Care shampoo en conditioner zijn hiervoor jouw beste vrienden.

Moroccanoil Blonde Perfecting Color Care

De nieuwe Moroccanoil Blonde Perfecting Color Care shampoo en conditioner neutraliseren de kleur in je haren waardoor je blonde lokken ook weer echt blond zijn. Bye bye gele gloed en hello sunshine hair! Omdat ik met mijn lichtblonde haren hier ook mee te maken heb gebruik ik regelmatig een speciale shampoo, ook wel een zilvershampoo genoemd. De shampoo uit deze lijn heeft hetzelfde effect en is net als andere vergelijkbare shampoos blauw van kleur. De blauwe en paarse pigmenten in de shampoo zorgen ervoor dat de warmte huid de haren wordt gehaald en een koele toon achterblijft. Let wel op dat je het niet te lang laat intrekken, want je haren kunnen er wat blauw van worden. Deze shampoo is geweldig en werkt helemaal perfect. Groot voordeel is dat hij, net als alle andere producten van Moroccanoil, heerlijk ruikt!

Na het wassen is het de beurt aan de conditioner. Hiermee sluit je de haarschubben waardoor pluizig haar niet meer aan de orde is. De shampoo bevat ook wat paarse pigmenten, maar niet in die mate dan de shampoo. Naast dat hij nog even een laatste touch geeft aan de koelheid van je lokken verzorgt hij ze ook en laat ze glad en zacht aanvoelen. Hij laat zich heel makkelijk in de haren verdelen en spoelt ook goed uit. Mijn haren zijn na gebruik mooi licht van kleur, zonder gele gloed en met een heerlijke geur!

Zoals je snapt ben ik om en blijf ik deze fijne shampoo en conditioner uit de Blonde Perfecting Color Care gebruiken. De shampoo kost €28,50 en de conditioner €28,50. Beiden hebben ze een inhoud van 200 ml. Je kunt ze online bestellen bij o.a. www.johnbeerens.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten