Verzorg je nagels met ORLY met deze 3 stappen

ORLY zul je vast en zeker wel al kennen. Ik heb al meermaals over dit fijne merk geschreven en al tal van lakjes laten zien. Het is één van mijn favoriete nagellakmerken en ze hebben ontzettend veel kleuren in hun gamma. Nu de feestdagen in aantocht zijn willen we allemaal mooie nagels en juist daarbij kan ORLY helpen. Naast nagellak hebben ze namelijk ook fijne verzorgende producten. Een manicure nemen hoeft niet meer, doe het gewoon lekker thuis!

1. ORLY Nailtrition

ORLY Nailtrition heb je wellicht al eens gezien op de blog. Ik heb het namelijk al eens eerder getest. Met deze Nailtrition verzorg je jouw nagels middels een kuur. Het is een treatment die zorgt voor gezondere nagels, snellere groei en sterkere nagels. Zo heb je een goede basis voor een mooie nagellook tijdens de feestdagen. Het werkt super simpel, want je hoeft enkel maar dagelijks één tot twee laagjes op een ‘blote’ nagel aan te brengen. Een nagel zonder nagellak dus. Doe dit een week lang en haal alles er na een week van af. Gun je nagels dan een weekje rust en indien nodig kun je dit proces herhalen. De treatment is super en werkt heel fijn bij nagels die uit de gel of acryl komen. Deze nagels kunnen namelijk vrij dun en/of beschadigd zijn.

2. ORLY Nail Defense

Met ORLY Nail Defense maak je jouw nagels sterk. De lak bevat proteïnen die je nagels sterk maken en houden. Na de kuur met de Nailtirition kun je deze Nail Defense als base coat aanbrengen. Het is een transparante lak en het droogt vrij snel. Eenmaal droog kun je hier overheen jouw favoriete kleurtje ORLY nagellak aanbrengen. Het drogen gaat vrij snel wat fijn is, want zo kun je snel verder met het lakken van je nagels.

3. ORLY Breathable

Voor het nagellakken met ORLY gebruik ik het liefst de Breathable lakjes. Deze zijn namelijk een 1 Step Manicure, wat wilt zeggen dat het een basecoat, een kleur en een topcoat in één vormt. Zo ben je nog sneller klaar en heb je perfecte nagels in een handomdraai. De kleur die ik je vandaag laat zien is Alexandrite by You, een mooie feestelijke, echte paarse kleur met hele fijne shimmers die een mooi effect geven aan je nagels. De lak brengt zich heel makkelijk aan door het brede borsteltje. Twee laagjes zijn overigens genoeg voor een prima dekking. Deze kleur is trouwens geweldig!

De nagellak en nagelverzorging van ORLY shop je online bij Bransus.eu.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten