Verzorg ook je tuin met gemak met ECOstyle

ECOstyle totaalvoeding

Als groenliefhebber heb ik de afgelopen jaren geleerd dat wanneer je met liefde in je tuin werkt je dit ook zeker op de langere termijn gaat terugzien. Wist je dat je niet altijd groene vingers hoeft te hebben om jouw gazon of border te onderhouden? ECOstyle komt met een nieuwe collectie 100% natuurlijke én plantaardige meststoffen voor zowel je gazon als je border en ook voor de moestuin. Ik heb ze alledrie en weet dan ook zeker dat voeding nodig is om het groen in je tuin te laten groeien en gezond te houden.

ECOstyle totaalvoeding

Wist je dat slechts 13% van de tuinbezitters eraan denkt de tuin voeding te geven en te bemesten, maar 87% dit nog niet doet? Onwijs zonde, want zo gaan planten, het gazon en uiteindelijk de hele tuin kapot. Daar moet uiteraard verandering in komen en dat kan gelukkig heel gemakkelijk met ECOstyle.

ECOstyle GazonGemak

Ons gazon was twee jaar geleden in een niet al te beste staat. Sterker nog…we twijfelden om het eruit te halen en nieuw gras te laten leggen. Ontzettend zonde natuurlijk, want het kost veel geld en tijd en achteraf gezien was het totaal niet nodig. ECOstyle ken ik zelf al goed en ik gebruik altijd hun producten, ook voor ons gras. Na veel liefde en verzorging met het merk afgelopen jaar en dit voorjaar ligt ons gras er groener bij dan ooit. Nu is het tijd om het goed bij te houden en dus is goede voeding onmisbaar. Het nieuwe GazonGemak is hier uitermate voor geschikt. Door de heldere beschrijving op de verpakking kan echt iedereen hiermee overweg. Meerdere producten combineren hoeft ook niet meer, want GazonGemak bevat alles wat jouw gazon nodig heeft. Het verbetert de bodem, versterkt de graswortels en geeft een mooi groen gazon.

ECOstyle BorderGemak

Heb je een border in je tuin? Dan is BorderGemak jouw redder in nood. Hiermee heb je ook weer een complete voeding te pakken die het wortelstelsel verbetert en bij bloeiende planten zorgt voor mooie en volle bloemen. Naast water geven breng je dus af en toe deze meststof aan en je border staat er altijd mooi bij! Hoewel ik tegenwoordig wat gevorderd ben wat tuinieren betreft weet ik dat iedereen dit kan. Het is namelijk onwijs simpel en snel, je moet het alleen gewoon even doen.

ECOstyle MoestuinGemak

Wie mij volgt op Instagram weet dat ik ook dit jaar een moestuintje in de tuin heb. Vorig jaar hebben we een mooie bak op maat gemaakt en daar staan dit jaar wat frambozenplantjes in, mini komkommers, mini paprika’s, snacktomaatjes, groene en rode pluksla en er komen nog aardbeien bij. Naast water geven heeft ook de moestuin verzorging nodig. Met MoestuinGemak verbeter je bij groente, fruit en kruiden de stevigheid en smaakontwikkeling. Wat ik hierbij het fijnste vind is dat ik werk met plantaardige meststoffen dat niet van dierlijke afkomst is. Ook is het 100% natuurlijk en veilig, wel zo fijn voor je moestuin.

Over ECOstyle

Mocht je ECOstyle nog niet kennen heb je wat gemist. Het merk bestaat al 55 jaar en streeft ernaar de natuurlijke balans te herstellen en het bewaren van de bodem en plant. Ze bieden uitsluitend 100% natuurlijke producten en gaan met hun producten voor gemak. Je hoeft echt geen groene vingers te hebben of een gevorderde tuinder te zijn wil je een mooie (moes)tuin hebben. Het merk maakt het namelijk voor iedereen toegankelijk om te gebruiken en daardoor te kunnen genieten van een mooie en groene tuin. Check ecostyle.nl voor verkooppunten bij jouw in de buurt.

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten