Vichy Replumping Lip Balm

Vichy Replumping Lip Balm

Gebarsten lippen is iets waar niemand op zit te wachten. Ik ook niet. Het is ten eerste heel vervelend en pijnlijk en ten tweede, het ziet er gewoon niet uit. Ik had er nooit zo’n last van, tot een paar maanden geleden. Mijn lippen zijn droog en velletjes ontstaan die soms wondjes worden. Tijd dus om goed te smeren. Dat kan ik nu met de Vichy Replumping Lip Balm.

De Vichy Replumping Lip Balm is een herstellende lippenbalsem met een driedubbele werking: je lippen zijn zachter, voelen comfortabelere aan en zijn egaler. Klinkt als muziek in de oren als je last heb van droge en/of beschadigde lippen.

Van Viata mocht ik deze lippenbalsem testen. De verpakking ervan is in lijn met de andere producten uit de Vichy Idéal Body serie. De doosjes en tubes zijn lichtroze/zalmachtig met een zwarte tekst. Het enige dat anders is, is het Vichy logo, dat is zilver. Mooi is het overigens wel. Op de een of andere manier straalt het toch wat luxe uit.

De tube is vrij klein, maar voor een lipproduct is dat natuurlijk helemaal niet erg. Je doet er vrij lang mee en als een dergelijk product te lang open staat, dan kun je het ook niet meer gebruiken. Beautyproducten hebben namelijk ook een houdbaarheidsdatum. Na die datum gaat de werking ervan fors achteruit. 15 ml. is dus zeker prima.

De applicator is gewoon van plastic, zoals heel veel lippenbalsems dat hebben. Niets mis mee, al vind ik het niet altijd zo heel fijn smeren. Soms smeer je echt een lijntje en dus gebruik ik liever mijn vingers om het product mee op mijn lippen aan te brengen.

De textuur lijkt vrij dik. Dit merk je ook als je het product uit de tube wilt knijpen. Toch wordt dit heel anders als je het op je lippen aanbrengt. Het product lijkt dan namelijk te smelten en wordt heerlijk dun en zacht, wat voor veel draagcomfort zorgt. Het plakt totaal niet, maar houdt je lippen wel goed gehydrateerd.

Op de foto hierboven zie je nauwelijks dat ik het draag, zo licht is het. Ik ben er helemaal dol op, vooral ook omdat het product ook geschikt is voor beschadigde lippen. Droge en beschadigde lippen zijn hiermee echt verleden tijd. De Vichy Replumping Lip Balm van 15 ml. kost bij Viata slechts  €7,16, een koopje!

Heb jij vaker last van beschadigde lippen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten