Vicius 24K Collagen Eye Mask

Vicius 24K Collagen Eye Mask

Je huid verwennen en verzorgen met echt goud is allang geen sprookje meer. Sterker nog, je ziet het tegenwoordig best veel. Top, want goud heeft een positief effect op de huid. Vandaag review ik het Vicius 24K Collagen Eye Mask, vol met echt goud en collageen voor een mooie en jeugdige oogopslag.

Vicius 24K Collagen Eye Mask

Geregeld mag ik items van het merk Vicius reviewen. Erg leuk, want de producten zijn naast dat ze heel fijn zijn in hun werking ook nog eens lekker budget. Zo ook hun Vicius 24K Collagen Eye Mask oogmaskertjes. Deze bevatten o.a. 24k puur goud, hyaluronzuur, collageen en vitamine E. Ze beloven een goede werking op bijvoorbeeld wallen, lijntjes en vermoeide ogen.

De verpakking is niet heel speciaal. De oogmaskertjes komen in een setje van 10 stuks en zitten verpakt in een leuk zakje. Dat is prima, alleen de maskertjes zelf zijn vrij eenvoudig verpakt. Ergens helemaal niet zo erg, want het gaat om het gebruik. Ze zijn gemaakt van een heel fijn siliconen spul dat heel goed op de huid blijft zitten. De pads (om ze zo maar even te noemen) zitten gedrenkt in serum. Naast onder de ogen kun je ze ook gebruiken voor lachrimpeltjes.

Zelf heb ik gelukkig nog niet heel veel rimpels rondom mijn ogen (of mijn lach) om hierop te kunnen testen. Wel heb ik regelmatig vermoeide ogen (hello kids!) en dus gebruik ik ze af en toe wanneer dat echt nodig is. Ze moeten vrij lang intrekken, 20 tot 30 minuten, en erna haal je ze er moeiteloos van af. Het serum je kun erna nog wat in de huid kloppen voor een optimaal resultaat. Mijn vermoeide ogen zijn na deze maskertjes weg. Ik ben er dus heel erg blij mee. De Vicius 24K Collagen Eye Masks kosten €8,49 voor 10 stuks, super goedkoop dus! Je shopt ze bij Bol.com.

Gebruik jij wel eens oogmaskertjes?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten