Vicius Bamboo Make-up Remover Pads

Vicius bamboo pads

Wist je dat wattenschijfjes één van de vele grote vervuilers zijn voor het milieu? Denk maar eens na, je gebruikt er meerdere per dag en elke dag gaan ze meteen na het gebruik in de vuilnisbak. Het kan gelukkig ook anders met de Vicius Bamboo Make-up Remover Pads. Deze pads zijn gemaakt van Bamboo en zijn wasbaar. Niets meer weggooien dus, maar lekker hergebruiken.

Vicius Bamboo Make-up Remover Pads

De Vicius Bamboo Make-up Remover Pads koop je in een mooie verpakking van 10 stuks. In het doosje zitten 8 zachte pads en 2 scrub pads. Allemaal zijn ze gemaakt van bamboe katoen, dat bekend staat om zijn zachtheid en kwaliteit. Dat moet ook, want deze pads gebruik je best vaak en worden dus heel veel gewassen. Voor dit laatste is er tevens nog een fijn waszakje bijgeleverd, waardoor je ze samen kunt wassen zonder dat ze door de trommel door de rest van je kleding gaan zwerven.

Als je de gewone standaard wattenschijfjes gewend bent is dit even anders. Deze stoffen wattenschijfjes zijn namelijk wat dikker. Gebruik je er een cleanser op, dan is het belangrijk dat je de pads eerst nat maakt alvorens je het product erop aanbrengt. Hiermee breng je het beter aan op de huid en voorkom je dat de pads veel product opzuigen. De zachte pads kun je elke dag met jouw favoriete remover gebruiken. Dat kan een vloeibare zijn, een melk of zelfs een foam, net wat jij fijn vindt. De pads kun je aan twee kanten gebruiken, doe dit dus ook zeker!

De scrub pads zijn even groot dan de normale pads, alleen hebben deze twee verschillende kanten. Eén kant is zacht zoals de gewone pads en de andere kant iets ruwer. Er zit niet mega veel verschil in, want een scrub voor de huid moet altijd mild zijn. Met de iets ruwere kant verwijder je makkelijk dode huidcellen en andere vuiltjes van je gezicht. Masseer het met wat druk op de huid en klaar ben je. De wattenschijfjes kun je laten drogen in het waszakje en gooi je zo in de wasmachine. Je wast ze op maximaal 60 graden. Deze fijne Vicius Bamboo Make-up Remover Pads zijn een top investering, want je hoeft nooit meer van die wegwerp schijfjes te kopen. Ze kosten slechts €8,95 en dat is natuurlijk heel erg budget! Je shopt ze online via Bol.com.

Gebruik jij wegwerp wattenschijfjes of deze duurzame variant?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Vicius Bamboo Make-up Remover Pads”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten