Je voeten zomerklaar met Mycosan

Mycosan

Ik denk dat we het allemaal wel kennen: voetproblemen. Dat kan van vrij rustig en gewoontjes tot vrij extreem zijn. Zelf heb ik altijd wat met mijn voeten en ik kan er dan ook niet zo heel veel aan hebben. Zo heb ik wel eens een voetschimmel. Klinkt heel vies, maarja…ik kan er niets aan doen. Gelukkig zijn er voor deze en andere ongemakken de producten van Mycosan.

Onlangs kreeg ik de gehele range toegestuurd om de voetjes zomerklaar te maken. Momenteel heb ik gelukkig geen last van ongemakken, maar ik ken mensen uit mijn omgeving die dat wel hebben.

Mocht je last hebben van een voetschimmel dan is deze voetschimmelbehandeling van Mycosan echt een aanrader. Voetschimmel kan jeuken en dit product geeft hierbij meteen verlichting. Ook doodt het 99,9% van de schimmel die de voetschimmel veroorzaakt. D.m.v. het precisiekwastje kun je gericht aanbrengen, hygiënisch werken en werkt het lekker effectief.

Mocht je dan eindelijk van die vervelende voetschimmel af zijn, dan wil je ook zeker niet meer dat het terugkomt. Speciaal hiervoor is er de Mycosan Protect anti-schimmel. Het geeft je 12 uur bescherming tegen schimmels en is zelfs waterbestendig. Handig voor als je gaat zwemmen, want daar zijn van die welbekende schimmelbadjes zoals Philippe Geubels dat zegt. Het product beschermt je voeten tegen een schimmelinfectie, zodat je niet snel opnieuw besmet raakt.

Een ander veelvoorkomend probleem is een kalknagel. Een kalknagel is een nagel die met een schimmel of gist geïnfecteerd is. Ze worden dan ook wel schimmelnagels genoemd. Vaak zijn ze wat dikker en zien ze er wat viezig uit. Speciaal hiervoor is er de Mycosan Kalknagel behandelset. Het is 100% effectief tegen schimmels die een kalknagel veroorzaken en bevat naast het product 10 nagelvijlen en een behandelschema. Superhandig! Ook dit product heeft een precisiekwastje waarmee je het heel gericht kunt aanbrengen.

Mocht je besmet zijn geweest met een voetschimmel of een kalknagel, dan gaat die schimmel ook vaker in je schoen zitten. Het kan dan moeilijk worden om er van af te komen, aangezien je telkens door je schoenen opnieuw besmet wordt. Met het Voet & Schoen poeder van Mycosan verminder je de kans op een (her)besmetting. Daarbij werkt het super absorberend en vermindert het zweetvoeten.

Mycosan Kalknagel behandelset €22,85 voor 5ml/ €34,25 voor 10ml

Mycosan Voetschimmel behandeling €14,95

Mycosan Voet & Schoen poeder €9,95

Mycosan Protect Anti-schimmel €14,95

Mocht je nu zelf last hebben van één van deze voetongemakken, probeer dan zeker eens één van deze Mycosan producten. Ze zijn relatief goedkoop en werken prettig en snel. Iedereen kan het toepassen. Mocht je meer informatie willen over Mycosan, neem dan een kijkje op www.mycosan.nl.

Heb jij wel eens een voetschimmel gehad?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten