Volle lippen met Hannah Full Lips

Hannah Full LipsBijna elke vrouw heeft wel een lippenbalsem of een lipgloss standaard in haar tas. Natuurlijk ben ik hier geen uitzondering bij, ik heb altijd een glossje in mijn tas. Je weet maar nooit onderweg waar je het voor nodig hebt! Een balsem werkt ook altijd fijn, vooral als je niet dat plakkerige van een gloss wilt, maar wel glans en verzorging. Hoe fijn zou het dan zijn om ook nog eens bescherming tegen de zon te hebben én vollere lippen?! Dit alles kan nu met de nieuwe Full Lips van Hannah. Ik heb hem voor jullie getest, dus lees snel verder!

Hannah Full Lips is een lippenbalsem met een SPF. Hij bevat SPF15, waardoor je lippen een medium bescherming hebben tegen de zon. Belangrijk hierbij is dat je gedurende de dag goed blijft smeren. Waarom een SPF voor je lippen belangrijk is? Door de schadelijke UV stralen kan zowel je gewone huid als de tere huid van je lippen beschadigd raken. Denk aan velletjes, blaasjes, een koortslip ed. Dat wil je natuurlijk niet!

Naast de SPF15 vormt deze unieke lippenbalsem een lipplumping effect voor je lippen. Voor degene die nu denken, wat bedoel je nou?? Lipplumping is het geven van extra volume aan je lippen. Je krijgt er mooie volumineuze lippen van. Vaak voel je de werking hiervan meteen door het tintelende effect. Natuurlijk was ik erg benieuwd of dat ook met deze Hannah Full Lips zo is. Ik ben hem dus meteen gaan testen en wow, wat ben ik verrast!!

Hieronder zie je de lippenbalsem op mijn lippen. Van mezelf heb ik al wat vollere lippen, maar door deze Hannah Full Lips krijgen ze nog meer een boost. Heerlijk!! Het tintelende effect heb ik echter niet, waardoor ik dacht dat het niet zo zou werken voor mij. Toen ik naderhand in de spiegel keek, was ik gelukkig aangenaam verrast.

De balsem voelt heerlijk zacht aan op je lippen. Je voelt ook meteen dat hij goed verzorgd. Ik ben niet iemand die snel last heeft van lipblaasjes of een koortslip, dus hier kan ik niet over oordelen, maar ik kan me wel goed voorstellen dat de zachte structuur van de balsem goed doet voor deze lipproblemen. Nog een voordeel vind ik dat de Hannah Full Lips redelijk lang blijft zitten op je lippen. In tegenstelling tot andere lippenbalsems welke je elk half uur moet smeren, hoeft dit met deze Full Lips maar één keer in de +/- twee uur. Ideaal!

De zijdezachte balsem van Hannah Full Lips zorgt tevens voor meer soepelheid, vochtherstel en compactheid van je lippen. He resultaat? Optimaal verzorgde, zijdezachte, mooie volle, beschermde én gezonde lippen!

De formule van Hannah Full Lips stimuleert de concentratie van de collageenvezels, beschermt het elastine en beschermt de fibroblasten tegen vrije radicalen. Dit drievoudige effect speelt een belangrijke rol bij het herstellen van de tere huid van je lippen.

Deze nieuwe Hannah Full Lips heb je al voor € 9.90. Hij is verkrijgbaar bij de erkende Hannah huidcoaches en via de Hannah webshop. Voor meer informatie over Hannah ga je naar www.huidcoach.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten