Voordelige speelgoed cadeaus voor kinderen vanaf 3 jaar 

cadeau

December is een gezellige, maar ook een dure maand. Ben je nog op zoek naar kindercadeaus die niet alleen leuk en duurzaam, maar ook betaalbaar zijn? Om je portemonnee te ontlasten deze maand, licht ik in deze blog vijf voordelige speelgoed cadeaus voor kinderen vanaf 3 jaar uit. Laat je inspireren en lees snel verder!

Waar kun je goedkoop speelgoed kopen?

Speelgoed dat kwalitatief sterk, duurzaam, leuk, leerzaam én betaalbaar is: waar vind je dat? Bij Marjo Speelgoed natuurlijk! Het familiebedrijf is gespecialiseerd in educatief speelgoed. Met scherpe prijzen maken zij hun speelgoed voor elk budget toegankelijk. Zo vind je in de categorie cadeau speelgoed diverse voordelige speelgoed cadeaus voor kinderen vanaf 3 jaar. Daarbij heeft Marjo ook een groot aanbod voordelige kinder cadeautjes voor de feestdagen. Hieronder licht ik de vijf leukste en meest leerzame cadeau ideeën uit.

Tip 1: puzzel bal

Tover een glimlach op het gezicht van je kindje met deze toffe puzzel bal. Daag je kleintje uit om de ballen in het juiste rondje te plaatsen. Kijk toe hoe hij of zij deze unieke puzzel steeds sneller en sneller oplost. 


Tip 2: knikkerbaan

Een knikkerbaan is van alle tijden. Neem bijvoorbeeld deze 50-delige knikkerbaan. Je kindje kan deze helemaal naar eigen wens opbouwen. Is de knikkerbaan klaar? Laat de knikkers rollen en kijk toe of de baan goed werkt. Haal daarna de baan weer uit elkaar en bouw een nieuwe!


Tip 3: magnetisch kleuren tekenbord XL

Het magnetisch kleuren tekenbord is ideaal speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar. Dankzij de schuif verwijdert je kindje de tekeningen eenvoudig en snel. Tijd voor een nieuwe tekening! Ik ben erg benieuwd welk kunstwerk je kleintje maakt met de vier kleuren.  


Tip 4: puzzel met geluid

Spelen en leren tegelijk doe je met deze vrolijke puzzel met geluid. Tijdens het puzzelen leert je kindje de verschillende geluiden van dieren en voertuigen. Binnen de kortste keren doet je kindje de geluiden zelf na!


Tip 5: knijpzaklamp

Houd je kindje niet zo van het donker? Deze schattige knijpzaklamp brengt licht in de duisternis. Kies uit één van de drie schattige diertjes. 

Voordelige kerstcadeautjes voor kinderen online bestellen

Hopelijk hebben deze voordelige speelgoed cadeaus je inspiratie gegeven voor de feestdagen. Wil je zeker weten dat de cadeaus op tijd op de deurmat liggen? Wacht dan niet te lang! Bestel het snel en eenvoudig online bij Marjo Speelgoed, dan heb je het vaak de volgende dag al in huis. Zo ga je met een gerust hart de feestdagen in. Ik wens jullie alvast veel speelplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten