Voorkom maskne met Louis Widmer Skin Appeal

Louis Widmer Skin Appeal

Een onzuivere huid, niets is zo vervelend dan dat. Ik weet er helaas alles van. Het veelvuldig gebruik van mondmaskers helpt de situatie al helemaal niet, want juist hierdoor krijgen steeds meer mensen last van maskne (dat is een vorm van acne door het gebruik van mondmaskers). Gelukkig kun je maskne voorkomen door de nieuwe Louis Widmer Skin Appeal huidverzorging te gebruiken.

De nieuwe Louis Widmer Skin Appeal lijn is een effectieve gezichtsverzorging voor de gemengde of vette huid met onzuiverheden. Het is totaal niet leeftijdsgebonden, dus iedereen met dit huidprobleem kan deze producten gebruiken.

Louis Widmer Skin Appeal starter kit

De producten uit deze Skin Appeal lijn zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. De zorgvuldig geselecteerde formules maken korte metten met mee-eters en puistjes zonder irritatie of een te sterke uitdroging van de huid. Goed is dat de producten vrij zijn van parfum, kleurstoffen en andere irriterende stoffen. Nieuw is de Louis Widmer Skin Appeal starter kit, met drie perfect op elkaar afgestemde producten voor een complete routine. De drie stappen zijn reinigen, zuiveren en verzorgen en kalmeren.

1. Skin Appeal Lipo Sol Mousse

De eerste stap is altijd reinigen. Met deze mousse (50 ml.) heb je meteen een grondige reiniging te pakken. De formule is alcoholvrij en verwijdert overtollig talg en reinigt diep de onzuivere huid. Het bevat o.a. salicylzuur dat een verhoornde huid weer zacht en dunner maakt. Panthenol en allantoïne verzorgen en kalmeren de onrustige huid. Deze mousse reguleert de talgafscheiding, houdt de toename van schadelijke bacteriën onder controle, voorkomt irritaties en gaat het ontstaan van nieuwe onzuiverheden tegen.

De mousse is heerlijk luchtig en voelt heel prettig aan op de huid. Je masseert het even fijn in en spoelt het erna weer makkelijk af. Na gebruik voelt de huid al heel fijn, zacht en fris aan.


2. Skin Appeal Lipo Sol Tonic

Veel mensen passen deze stap in hun huidverzorging niet toe. Ze weten vaak zelfs niet wat ze met een tonic moeten en wanneer je deze in je routine dient te gebruiken. Een tonic (50 ml.) is een extra stapje in je reinigingsproces. Het reinigt nog een keer extra na. Ook deze tonic verwijdert overtollig talg, helpt om verstopte poriën tegen te gaan en om de vorming van nieuwe onzuiverheden te voorkomen.

De tonic is als een soort water en breng je dus aan met een wattenschijfje. Op de huid voelt het heel fris aan en geeft het een schoon gevoel. Je zult altijd zien dat je met een tonic een goede tweede reiniging te pakken hebt, want er komt altijd nog wel wat vuil mee. Fijn is overigens dat de formule kalmerende en verzachtende bestanddelen bevat zoals panthenol en allantoïne. Door de toevoeging van arginine herstellen huidbeschadigingen sneller.


3. Skin Appeal Sebo Fluid

Tot slot is het tijd om de gereinigde huid te verzorgen. Een speciale verzorging voor de onzuivere huid is deze fluid. Een fluid is een dunne crème. Deze Sebo Fluid werkt talgregulerend en hydraterend en is te gebruiken voor zowel overdag als in de nacht. De formule bevat o.a. de werkstof Butyl avocadate dat helpt om de talgproductie weer in balans te krijgen. Ook vermindert het jeuk van de onrustige huid. Ook de fluid bevat weer panthenol en allantoïne voor het verzachten en beschermen van de huid tegen huidirritaties.

Een onzuivere huid is vaak gekenmerkt met een glimmende huid. Deze fluid gaat dat tegen, want hij heeft een matterend effect. De tube heeft een inhoud van 10 ml., maar staat daarmee geheel in verhouding tot de rest van deze starter kit. De fluid voelt prettig aan op de huid, smeert perfect en trekt heel goed in.

Deze Louis Widmer Skin Appeal starter kit is ideaal om de producten uit de lijn uit te proberen. Je kunt er een tijdje mee vooruit om te kijken hoe jouw huid erop reageert. Binnen 4 tot 8 weken zou je al resultaat moeten zien. Deze starter kit kost slechts €9,50 en is verkrijgbaar bij de meeste geselecteerde Louis Widmer verkooppunten. Voor meer info over het merk en de verkooppunten kun je een kijkje nemen op Louis-widmer.nl/nl.

Ervaar jij een onzuivere huid door het dragen van een mondmasker?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten