VTech Bla Bla Blocks

VTech Bla Bla Blocks

Het najaar komt er weer aan en dus is het tijd voor vernieuwing in speelgoedland. VTech komt dit najaar met heel veel superleuke introducties, waaronder deze VTech Bla Bla Blocks. Deze pratende en zingende blokken zijn ontzettend innovaties en zelfs genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018!!

VTech Bla Bla Blocks

VTech Bla Bla Blocks zijn interactieve blokken die praten. Klinkt heel gek, want de blokken die wij tot nu toe gewend zijn, zijn enkel bedoeld om mee te bouwen, maar zeggen niets terug. Vanaf nu krijgt de vertrouwde basis van creatief denken, ruimtelijk inzicht en pure fantasie een compleet nieuwe dimensie. VTech, de producent van educatief speelgoed, introduceert als eerste blokken die reageren op bouwers.

Speelgoed van het Jaar 2018!

Bla Bla Blocks zijn dit najaar verkrijgbaar in drie variaties, zodat de fantasiewereld, maar ook de woordenschat van kleintjes ongelimiteerde ruimte krijgt. Met Bla Bla Blocks Dieren, Bla Bla Blocks Vrachtwagen en het Bla Bla Blocks Speelhuis oefenen peuters en kleuters van 1,5 tot 5 jaar hun fijne motoriek, taalontwikkeling, kleuren en creativiteit. Het Bla Bla Blocks Speelhuis is nu al genomineerd tot Speelgoed van het Jaar 2018 in Nederland. 

Bla Bla Blocks stimuleren je kleintje ongemerkt op vele fronten. De Dieren, Vrachtwagen en het Speelhuis komen werkelijk tot leven! Verstopt in elke set zit slimme elektronica (het Bla Bla Point) waardoor de blokken, zodra ze worden geplaatst, worden herkend en grappige, leerzame reacties en knipperende lichtjes geven. Makkelijk en voorspelbaar is het nooit, op niveau ontwikkelt het kleintje stap voor stap, leert het alles over letters, kleuren, vormen en dieren. Vrolijkheid krijgt het op de koop toe: never a dull moment met meer dan 80 zinnetjes, melodietjes en gezongen liedjes. 

Meerwaarde biedt VTech door meteen een complete lijn in Bla Bla Blocks beschikbaar te stellen. Van eenvoudig en prikkelend voor piepjonge bouwers, tot uitdagend voor kleuters die al iets meer kunnen. Alles is compatible. Is je kleintje uitgespeeld met de eerste set, Bla Bla Blocks Dieren, dan vergroot je zijn of haar speelwereld met de Bla Bla Blocks Vrachtwagen en tenslotte met het Bla Bla Blocks Speelhuis. Op basis van wilskracht en pure fantasie of met de bijgeleverde bouwkaarten is van de vrachtwagen een kraanwagen en van het speelhuis zelfs een robot of trein te bouwen. Solo of met anderen, levert spelen met Bla Bla Blocks een leuke en leerzame basis voor eindeloos speelplezier.

Voor hier thuis lijkt het Speelhuis me te gek, aangezien zowel Benthe van 4 en Brody van 1,5 ermee kan spelen. De prijzen van de sets verschillen uiteraard. De VTech Bla Bla Blocks Dieren kost €19,95, de Bla Bla Blocks Vrachtwagen €32,95 en het Bla Bla Blocks Speelhuis €44,95. De sets zijn vanaf half september verkrijgbaar. Voor verkoop- en/of productinfo neem je een kijkje op www.vtechnl.com.

Bouwt jouw kindje graag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten