VTech Kidizoom Pixi

VTech Kidizoom Pixi

Vandaag mag ik jullie weer een leuke Sint tip laten zien, namelijk de nieuwe VTech Kidizoom Pixi! Dat is een make-upspiegeltje met daarin een camera verwerkt. Hiermee kan je kindje foto’s maken van zichzelf en deze ook nog eens bewerken. Daarnaast heeft hij nog veel meer opties die ik je zo vertel.

VTech Kidizoom Pixi

De nieuwe VTech Kidizoom Pixi is superleuk! De verpakking presenteert zichzelf al denk ik. Als je dit in de winkel ziet hangen ben je denk ik wel verkocht.

In de verpakking zit uiteraard de VTech Kidizoom Pixi, een polsbandje, een USB-oplaadkabel en handleiding. Deze laatste heb je vrijwel niet nodig, want het systeem spreekt voor zich.

Mijn eerste indruk was meteen goed. Ik weet niet waarom, maar het is gewoon heel aanlokkelijk om mee te willen spelen, zelfs voor mij haha. Sowieso is de kleur roze aantrekkelijk voor de meisje-meisjes zoals Benthe is. Zij ziet het liefst alles roze, dus hiermee is ze zo ingepakt.

Ook dichtgeklapt is hij mooi. Hier ook weer roze, alleen is het meer glimmend. Ook aan de buitenkant van de make-upspiegel zit een camera, wat al verklapt dat je dus in twee richtingen kunt fotograferen. Zowel selfies als van je af.

Aan de zijkant van de VTech Kidizoom Pixi zit de opening om het apparaatje op te laden. Ook kun je er een koptelefoon in pluggen, want je kunt er ook muziek op luisteren. Deze moet je dan wel even via je laptop of pc overzetten. Met het goudkleurige knopje maak je je foto en bovenaan zitten aan beide kanten nog een haakje om het polsbandje aan te bevestigen.

De camera bevat 2.0 megapixel en voor ons volwassenen is dat natuurlijk niks, maar voor kindjes is dit helemaal prima. De foto’s zijn goed genoeg voor hun. Hier maakte ik een foto van mezelf, maar linksboven kan ik met een druk op de knop dus ook van camera wisselen. Zo kan je kindje niet alleen van zichzelf foto’s maken, maar ook van zijn of haar vriendinnetjes.

De bediening is zoals ik al eerder zei heel erg simpel. Met de goudkleurige knopjes kun je naar boven, beneden en links en rechts, het OK knopje is om je keuze te bevestigen. Dan is er nog een home knop, een verwijderknopje en aan/uit. Het menu zelf is vrij groot zoals je ziet, groter dan dat ik zelf verwacht had. Je kunt er dus niet alleen foto’s mee maken, maar ook je foto bewerken, muziek luisteren, spelletjes spelen en filmpjes opnemen.

Leuk is om foto’s te bewerken. Je kunt hierbij kiezen uit de kapsalon, waarbij je wisselt van verschillende kapsels, of uit make-up, waarbij je make-up op je foto kunt aanbrengen. Erg leuk!

De VTech Kidizoom Pixi is een echte musthave voor meisje-meisjes. Benthe is zo’n meisje die nu al (ze is 5 jaar…) helemaal blij wordt van make-up. Heeft ze toch iets van haar mama 😉 Door het kleine formaat past het in elk tasje dus ze kunnen het overal mee naartoe nemen. De VTech Kidizoom Pixi is verkrijgbaar bij speelgoedzaken en online te bestellen op o.a. Bol.com. Hij kost €69,95.

Aan wie denk jij bij deze VTech Kidizoom Pixi?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “VTech Kidizoom Pixi”

  1. Mooie fotos die heb jijk gemaakt met mijn canon van een camera heel mooi meid hou van je blog zazzooo zazzzooo blog! yeeeey love it love you babe babes im birthish heb je tips voor aambeien??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten