VTech Magisch Diepzeepaleis

VTech Magisch Diepzeepaleis

Even voor Kerst kregen we een superleuk pakketje binnen, of beter gezegd een pakket! Het was het nieuwe VTech Magisch Diepzeepaleis! Met uitpakken was dochterlief toevallig niet thuis en dus gaf mij dat de perfecte gelegenheid om alles goed te bekijken, fotograferen en te testen. Het VTech Magisch Diepzeepaleis is nieuw en echt superleuk speelgoed voor oneindig veel speelplezier. Vandaag laat ik het je uitgebreid zien!

De verpakking spreekt natuurlijk weer ontzettend aan. Dat doen ze bij VTech toch altijd heel goed! Zoals je ziet behoort het VTech Magisch Diepzeepaleis tot de Vrolijke Vriendjes collectie van VTech. Al de Vrolijke Vriendjes kun je hierbij gebruiken en reageren op de bepaalde punten. Het speelgoed bevat drie magic points (waarop je de Vrolijke Vriendjes kunt plaatsen en waarbij ze gaan zingen) en heeft meer dan 35 vrolijke melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes.

In de doos zit een compleet bouwwerk. Ik moet je eerlijk toegeven dat ik er ietwat van schrok. Uiteraard had ik verwacht dat er iets in elkaar gezet moest worden, maar zoveel? Gelukkig hoef je er geen wiskunde voor gestudeerd te hebben, want alles klik je makkelijk en snel in elkaar. In een mum van tijd stond het VTech Magisch Diepzeepaleis op.

Wat is het ontzettend leuk! Het is lekker kleurrijk en overal waar je kijkt is wel wat te zien. De verschillende vormen en kleuren spreken mij al aan, laat staan kinderen. De stickers dien je er overigens zelf op te plakken als je dit wilt. Heb ik wel gedaan, zo ziet het er nog leuker uit vind ik.

Beneden is de ‘balzaal’. Hier is al één magic point waarop je je Vrolijke Vriendje kunt zetten. Ze gaat dan zingen en het lampje op haar borst knippert. Beweeg je de kreeft van links naar rechts, dan gaat ze ook nog eens dansen en rondjes draaien. Ook de zeester en het rondje ernaast, waar je het bijgevoegde zeepaardje of dolfijn op kunt zetten, bewegen.

Bovenop is nog een magic point en wel in de schelp. Deze kun je openen door aan de zeester te draaien, waarbij hij openklapt. Erg leuk!

Zet je je Vrolijke Vriendje erop, dan gaat ze zingen en haar lichtje knipperen. Tevens gaat er een lampje in de schelp ernaast branden en knipperen. Zo leuk! Vooral als het iets donkerder is, want dan is het effect nog groter.

Naast de schelp zit een leuk raampje dat open en dicht kan. Het maakt verder geen geluid, maar is wel leuk ter interactie. Het VTech Magisch Diepzeepaleis heeft namelijk nog veel meer te bieden, maar dat lees je zo.

Ook erg leuk is de schommel. Hierop plaats je je Vrolijke Vriendje en door de hendel bovenaan heen en weer te bewegen gaat ze schommelen.

Je zag hem net wellicht al, onderin ligt een mysterieuze schelp. Deze kan ook open trouwens. Wat erin ligt? Een grote diepzeeschat!!

Helemaal aan de andere kant is er een grote waterglijbaan/waterval. Zo ontzettend leuk! Zie je trouwens ook het zeepaardje en de dolfijn? Deze zitten ook in het VTech Magisch Diepzeepaleis bijgevoegd. Het kastje met spiegeltje en poortje met vlag krijg je er ook bij.

Mocht je denken dat we alles al gehad hebben, dan heb je het mis. De achterkant is namelijk ook voorzien van het nodige speelplezier! Superleuk, want zo kun je het VTech Magisch Diepzeepaleis aan beide kanten gebruiken. Ook kun je dus hierbij door het eerder genoemde raampje kijken en zitten er nog meerdere doorkijkjes in.

De achterkant bevat een laatste magic point, waarbij je Vrolijke Vriendje weer leuke deuntjes zingt en geluidjes maakt. De sterren bovenin kun je met de hand draaien, als een soort van mobiel. Het is de zeemeermin haar slaapkamertje.

Aan de andere kant van het paleis is er nog een klein kamertje. Hier is ook het raampje terug te vinden. Er past niet zo heel veel in, maar dat hoeft ook niet. Naar buiten kijken is al leuk genoeg.

En dan nu…één van de leukste dingen van dit VTech Magisch Diepzeepaleis: de draaimolen die je zelf kunt bedienen! Je Vrolijke Vriendjes passen hierop, maar ook de dolfijn en het zeepaardje kunnen er prima in mee.

Hoe het werkt? Je tilt het draaidingetje (ik weet niet zo heel goed hoe ik het moet noemen eigenlijk) naar boven totdat het klik zegt. Vervolgens duw je bovenop de zeester en je vriendjes gaan draaiend naar beneden. Zo leuk! Benthe is hier ook helemaal weg van.

Het VTech Magisch Diepzeepaleis is wat mij betreft echt een superleuk speelitem voor je kindje(s)! Het ziet er meisjesachtig uit, maar jongens kunnen er ook zeker leuk mee spelen. Benthe is er ook helemaal blij mee. Wilde ik het haar meteen diezelfde avond geven, stelde mijn man voor om met Kerst te wachten. Dat hebben we dus gedaan en hoe blij was ze toen het onder de kerstboom stond!! Het VTech Magisch Diepzeepaleis is te koop bij de speelgoedzaken en online bij o.a. bol.com voor €37,99, wat ik trouwens echt reuze mee vind vallen voor een groot en interactief speelgoed als dit!

Ben jij al bekend met de VTech Vrolijke Vriendjes?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “VTech Magisch Diepzeepaleis”

  1. Ik vind het speelgoed van Vtech zo ontzettend leuk! Ik heb er al wat neefjes en nichtjes blij mee gemaakt en ik roep altijd dat als ik nog klein was geweest ik het fantastisch had gevonden omdat ik het stiekem ook nog zo leuk vind. Voor ons nichtje hadden we laatst een vTech kasteel gegeven en ons neefje speelde ermee haha hij vond het zelf ook erg leuk! Het diepzeepaleis ziet er wel echt fantastisch uit zeg! Ontzettend leuk. <3

  2. Ah geweldig, ik krijg direct zin om De kleine zeemeermin op te zetten! Het is dat ik er nu wat te oud voor ben, maar zo’n diepzee-paleis had ik vroeger helemaal het einde gevonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten