VTech Toet Toet Auto’s Mickey’s Treinstation

VTech Toet Toet Auto's Mickey's Treinstation

Nu de Sint alweer bijna in het land is, is het tijd om serieus na te gaan denken over de cadeautjes voor je kindje(s). Ik lees bij sommige mama’s dat ze al alles bij elkaar verzameld hebben en toegegeven: wij zijn ook al goed voorbereid. Vandaag een leuke Sinttip die Brody dit jaar van de VTech Sinterkaas krijgt: VTech Toet Toet Auto’s Mickey’s Treinstation!

VTech Toet Toet Auto’s Mickey’s Treinstation

De VTech Toet Toet Auto’s bestaan natuurlijk al langer. Sterker nog, wij hebben een hele collectie die deels beneden en deels boven staat. Om de zoveel tijd wisselen we wel eens, al heeft Brody nu pas een leeftijd om er echt leuk mee te spelen. Door ruimtegebrek kunnen we helaas niet alles beneden zetten, maar daar wordt aan gewerkt. As we speak zijn de klusmannen namelijk goed bezig om een speelkamer voor de kids te maken.

Disney!

Nu terug naar de VTech Toet Toet Auto’s Mickey’s Treinstation. Binnen de Toet Toet Auto’s komt VTech met een nieuwe Disney lijn. Superleuk als je het mij vraagt!! Naast dit treinstation van Mickey is er ook nog de Minnie’s Ijssalon en de Mickey’s Pretflat. Bijgaand zit telkens een Toet Toet auto, want je kindje moet er wel meteen mee kunnen spelen natuurlijk.

Eenmaal uitgepakt moet je even de stickers zelf bevestigen en alles opzetten. Is zo gebeurd gelukkig! Het leuke van de Toet Toet Auto’s is dat alles goed op elkaar past, dus zou je de baan willen uitbreiden of anders neer willen zetten kan dat gewoon. Hiermee biedt het VTech speelgoed veel en divers speelplezier.

Bij de speelset zit een Mickey treintje, inclusief karretje. Als je op het hoofd van Mickey drukt gaat hij zingen en gaan de lampjes vooraan het treintje branden. Superleuk en natuurlijk ook weer heel erg VTech! Het karretje vind ik zelf een leuke toevoeging. Vaak vinden kindjes het leuk om ergens spulletjes in te doen en dat kan hiermee. Neem bijvoorbeeld een kleine dino of popje mee.

Net zoals al het speelgoed van VTech (hier is het overigens favoriet en het meest vertegenwoordigde speelgoed in huis) is ook Mickey’s Treinstation lekker interactief. Je kunt er dus veel meer mee dan enkel met het treintje rijden. Het hoofditem is het station, waar je aan één kant bij Donald kaartjes kunt kopen en aan de andere kant bij Goofy popcorn koopt.

Waar Goofy dan is? Duw op de zogenaamde muts boven het kraampje en Goofy schiet tevoorschijn. Erg leuk detail!

Bovenaan het station is een klok. De twee armen van Mickey vormen de wijzers, waaraan je kunt draaien. Bij het draaien maakt het een klikkend geluid. De wijzers bewegen niet apart van elkaar, maar dat is eigenlijk ook wel prima zo.

Eenmaal uit het station gereden hangt er een bordje met 1 2 3. Tel af en duw tegen Mickey zijn handje bovenaan en zeg Go! De trein mag weer vertrekken en aan zijn volgende rondje beginnen.

Ook kan Mickey met zijn treintje van de glijbaan af. Bovenaan zit een kleine slagboom die hem tegenhoudt en welke je kindje omhoog kan doen.

Net achter te brug is nog zo’n slagboom. Deze details vind ik altijd erg leuk en verruimen de speelfantasie van kindjes.

Net voor het station is er ook een wissel. Dit hebben we thuis al bij eerdere sets gehad en Benthe heeft er nooit wat van gesnapt. Hopelijk snapt Brody dat wel, haha! Het werkt heel eenvoudig, je hoeft er alleen maar aan te draaien en het klikt automatisch bij elke 90 graden.

Het VTech Toet Toet Auto’s Mickey’s Treinstation hebben de kindjes hier nog niet kunnen uittesten, want zoals ik al aangaf bewaren we het voor Sinterklaas. Ik denk dat Brody er heel blij mee gaat zijn en er veel mee gaat spelen. Zelf vind ik deze Disney uitbreiding echt ontzettend tof! Omdat Mickey toch wat bekender is spreekt het net wat meer dan de reguliere Toet Toet Auto’s. Naast dit Mickey treintje zijn de Disney figuren ook nog los verkrijgbaar, zoals Minnie en Donald. Het VTech Toet Toet Auto’s Mickey’s Treinstation kost €39,95 en is verkrijgbaar bij de speelgoedzaken en o.a. online te bestellen op Bol.com.

Wat vind jij van deze Disney Toet Toet Auto’s?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten