VTech Vrolijke Vriendjes Dino Avonturenset + winactie!

VTech Vrolijke Vriendjes Dino Avonturenset

Ken jij de Vrolijke Vriendjes van VTech al? Wanneer je kleine kindjes hebt vast en zeker wel. Wij hebben er tassen van vol en de kinderen hebben er dan ook echt onwijs veel mee gespeeld. Omdat ik weet dat het echt heel leuk speelgoed is, wat ook nog eens heel lang meegaat, ben ik superblij dat ik vandaag deze supergave VTech Vrolijke Vriendjes Dino Avonturenset mag gaan weggeven!

Vrolijke Vriendjes Dino Avonturenset

Ranger Rob, zo heet de hoofdrolspeler binnen de Vrolijke Vriendjes Dino Avonturenset. Hij is stoer en zorgt voor alle dino’s, zowel de grote als de kleintjes. Met zijn vrachtwagen doet hij dat, maar het is niet zomaar een vrachtwagen. Deze kan namelijk transformeren tot een compleet dinopark waar zelfs de grote T-Rex zich verschuilt. Super leuk en spannend natuurlijk voor de kleinere kindjes, want dit prikkelt hun fantasiewereld ten top.

Dino’s zijn bij veel kindjes een favoriet speelmaatje en daarom vind ik het heel tof dat VTech met deze set komt. Naast dat deze VTech Vrolijke Vriendjes Dino Avonturenset erg leuk is om mee te spelen leert je kindje er ook nog eens van. Dubbel the fun dus. Zo leert hij of zij tellen, maar ook de kleuren. De set is, net zoals veel VTech Vrolijke Vriendjes sets, voorzien van een Magic Point. Wanneer je Ranger Rob hierop zet (en de twee kleine dino’s) volgt er een boel interactie.

Naast de leuke interactie spreken de kleuren natuurlijk onwijs voor je kindje. Ook zitten er allemaal dingetjes aan die kunnen bewegen of schuiven, waardoor de fijne motoriek tevens ontwikkeld wordt. Duidelijk is dat deze VTech Vrolijke Vriendjes Dino Avonturenset echt een leuke cadeautip is voor jouw kindje.

Winactie

Ben jij net zo enthousiast geworden als ik over deze set? Doe dan mee met de winactie. Vandaag ga ik namelijk op Instagram deze Vrolijke Vriendjes Dino Avonturenset t.w.v. €56,50 weggeven!! Wat je daarvoor moet doen lees je bij de desbetreffende post. Succes!

Mocht je hem zelf willen aanschaffen, de set is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkel en kost €56,50. 

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “VTech Vrolijke Vriendjes Dino Avonturenset + winactie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten