W7 Nudification Eyeshadow palette + winactie!

W7 Nudification Eyeshadow palette

Ik denk dat elke beautyliefhebber het make-upmerk W7 wel kent, toch? Het biedt allerlei mooie make-upproducten, waaronder prachtige paletten voor hele zachte prijsjes. Vandaag laat ik je het W7 Nudification Eyeshadow palette zien en maak je kans om zelf een exemplaar te winnen!

Ik weet nog heel goed bij al die beauty beurzen, daar kon je veelal W7 shoppen. Mensen kwamen er massaal op af en altijd was het er druk. Ook ik kocht altijd wel iets van het merk, want naast dat de prijs goed is is de kwaliteit top!

W7 Nudification Eyeshadow palette

Vandaag laat ik je het W7 Nudification Eyeshadow palette zien, zoals de naam al zegt een palette met allemaal nude kleuren. Nouja…allemaal nude zijn ze niet. Er zitten nude basiskleuren bij, aangevuld met mooie donkere kleuren. Op die manier kun je ontzettend veel verschillende looks hiermee maken, zowel voor een feestje als voor een gewone kantoordag.

De verpakking van het palette is overigens helemaal in stijl van het merk. Het ziet er lekker eigentijds uit, past bij de kleuren die erin zitten en de opdruk heeft een mooi glansje. Aan de binnenkant zit een spiegel, heel handig. De binnenkant van het palette heeft een mooie verdeling aan kleuren. Niet elke vakje is even groot, alle shimmer kleuren zijn kleiner. Logisch ook, die breng je minder vaak en minder heftig aan dan de nude matte kleuren. In het palette vind je maar liefst 16 kleuren, waarvan de helft shimmer is en de helft mat. De kleuren sluiten perfect bij elkaar aan, waardoor je ze goed samen kunt gebruiken in één ooglook. Ook zijn ze perfect met elkaar te blenden voor mooie overgangen.

De swatches? Die zijn top! De pigmentatie is dikke prima! Heel fijn vind ik de zachte textuur, want hiermee breng je de oogschaduw mooi egaal en gelijkmatig aan. De shimmers breng ik zelf het liefst aan met mijn vingers, zo is het effect nog intenser. Voor een foil look kun je ze ook nat aanbrengen.

Ik maakte er een look mee en ben er heel blij mee. Juist omdat je zoveel met dit palette kunt variëren maakt het dat je het bijna dagelijks kunt gebruiken zonder dezelfde ooglook te dragen. Ook kun je je kantoorlook makkelijk omzetten naar een feestelijke look door enkel wat shimmers toe te voegen. Een kind kan de was doen.


Winactie

Mocht ik je nu enthousiast hebben gemaakt, doe dan zeker mee aan de winactie op Instagram. Ik mag namelijk een W7 Nudification Eyeshadow palette weggeven aan één van mijn lezers. Samen met andere bloggers en influencers houden we een Valentijnhop, waar er bij iedereen wat te winnen valt. Bij mij maak je dus kans op dit mooie palette. Wat moet je daarvoor doen?

Volg Zazazoo en W7 op Instagram

Like de foto die bij deze winactie hoort en tag 2 vriendinnen in de comments

Repost de foto in jouw story en tag Zazazoo en W7 erin, zodat we het kunnen zien.

Dinsdag 9 februari wordt de winnaar bekendgemaakt en ontvangt een DM. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want je kunt het natuurlijk ook gewoon lekker zelf bestellen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want het kost slechts €8,95 en is online te bestellen op W7cosmetica.nl.

Welk item van W7 is jouw favoriet?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “W7 Nudification Eyeshadow palette + winactie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten