Waarom kan een paard niet boeren?

Waarom kan een paard niet boeren?

Paarden, als het om paarden gaat weten wij er tegenwoordig alles van. Benthe is een echt paardenmeisje en sinds haar 7e verjaardag zit ze dan ook op paardrijles. Gelukkig vindt ze het nog steeds helemaal geweldig en mede daardoor leren wij er als ouders ook nog wat van. Om het plezier wat te stimuleren is er dit te leuke boek: Waarom kan een paard niet boeren?…

Waarom kan een paard niet boeren?

Het boek Waarom kan een paard niet boeren staat vol met fantastische vragen over dit favoriete dier. Alle paardenweetjes komen aan bod, van de reeds bekende tot echt nieuwe weetjes waarvan je niet wist dat ze bestonden. Ik moet eerlijk toegeven dat zelfs ik het erg leuk en interessant vind. Benthe natuurlijk nog meer, want die gaat hier helemaal in op. Als ze eenmaal een weetje weet dan gaat ze dit aan iedereen vertellen. Erg leuk natuurlijk.

Het boekt staat dus vol weetjes, maar wel op een speelse en leuke manier. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor kinderen. Het boek staat vol mooie illustraties van Lily Snowden-Fine en is lekker kleurrijk. Alleen om te zien al is het een plaatje! Voor Benthe is het als paardenmeisje een feest van herkenning, want op sommige illustraties zijn paarden afgebeeld die lijken op de paarden waar zij op rijdt. Ook allerlei details zijn meegenomen, zoals de manen van de paarden die in knotjes zitten tot aan de dressuur kleding aan toe.

Het mag wel duidelijk zijn dat wij dit een geweldig leuk boek vinden. Sowieso voor de echte paardenliefhebbers is dit top, maar ook wanneer je kindje nog niet helemaal into paarden is kan dit een heel leuk boek zijn om de interesse erin aan te wakkeren. Het boek is geschikt voor kinderen van ongeveer 7 jaar en kost €14,99.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten