Wakker worden met fris haar dankzij de nieuwe Batiste Overnight Deep Cleanse

Batiste Overnight Deep Cleanse droogshampoo

Omdat we allemaal in de ochtend wat verfrissing kunnen gebruiken komt Batiste met de nieuwe Batiste Overnight Deep Cleanse droogshampoo. Deze droogshampoo is speciaal ontwikkeld om in de nacht te gebruiken. Hij doet het werk dus wanneer jij slaapt. Perfect natuurlijk, want zo kun je net een dagje langer jouw wasbeurt uitstellen. In de blog van vandaag vertel ik er alles over.

Batiste Overnight Deep Cleanse droogshampoo

De nieuwe Batiste Overnight Deep Cleanse droogshampoo is echt een uitvinding, want hij doet het werk wanneer jij lekker ligt te slapen. Je gebruikt het namelijk voor het slapengaan en wordt de dag erna wakker met fris en schoon haar. Hoe handig is dat?! De droogshampoo reinigt het haar door gedurende de nacht overtollige olie te absorberen. Hierdoor heb je in de ochtend lekker frisse haartjes. Er is geen residu te zien nadat je het hebt gebruikt, dus no worries.

De formule van de nieuwe Batiste Overnight Deep Cleanse droogshampoo bevat houtskool, keratine en zuiveringszout. De droogshampoo bevat het lekkere geurtje van rustgevende patchoeli, vetiver en berk als basis, vermengd met jasmijn en roos in het hart en pittige citroen in de top. De geur werkt lekker ontspannend op je gemoed en zorgt hierdoor voor een goede nachtrust. Win-win dus!

How to use?

Je brengt de droogshampoo, anders dan de andere droogshampoos van het merk, dus aan voordat je gaat slapen. Even schudden voor gebruik en verdeel je haren. Je sprayt op 30 cm. van het haar in de richting van de haaraanzet en masseert het goed in. Nu laat je de nacht het werk doen en in de ochtend is je haar lekker fris en schoon. Je kunt het dan borstelen of stijlen zoals jij het wilt.

Ik vind deze nieuwe droogshampoo echt een uitkomst, met name omdat het ’s nachts zo goed werkt. Je kussensloop wordt er overigens niet vies van, dus dat hoef je na eenmaal niet meteen te vervangen. De nieuwe Batiste Overnight Deep Cleanse droogshampoo komt in een spraybus van 200 ml. en kost €6,80. Hij is verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos en online te bestellen op Kruidvat.nl en Etos.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten